reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki:)

reklama
Monika to taki sluzik ktory uszczelnia szyjke zeby ani bakcyle ani nic innego nie dostalo sie do dzidzi odchodzi od 14dni przed porodem zawszyszaj ma konsystencje bialka jaja kurzego i jest przezroczysty moze odejsc razem z wodami tuz przed porodem rownie dobrze... czy cos jeszcze chcesz wiedziec jak jest zabarwiony na bialawo czy zolto oznacz aproces zapalny jesli akcja porodowa nie jest zaczeta staosuje sie jakies specjalne globulki...

Pola czy ty cos maroodzilas o opuchnietych nogach? swietnie wygladasz.... brzyszek tez imponujacy :) sweet
oh i mezulo przystojniaczek.fajne fotki!!!!

POla jedno pytanie czy macie wanne w sypialniiii ??????????:dry: zdjecia super kiedys gdzies swojego sprawce wstawialam a teraaz to on nigdy nie ma czasu a jak cos to mu sie nie chce wiec bedzie amly problem ale moze namowie go na fotki na zakonczenie ciazy...!!! ostatni moment super wanna a maz Twoj to studiowal stomatologie w lodzi?? :-)

Pola swietne fotki slicznie wygladasz! :-) Ja bym, nie miala odwagi z moja waga pokazac takich zdjec a moja polowa....on nie lubie sie fotografowac ;-)

Dzięki dziewczęta, słodkie jesteście.
Maja i Monika para z nas dobra, bo dobrana, hihih. Znaczyu charakterologicznie (naprawdę warto szukać tej drugiej połówki). Ja swoja przez Internet znalazałm (wesoło było).
Ja naprawdę mam spuchnięte nogi i kostek brak, ale lubie się fotografować, bo to super pamiątka (tak to traktuję).
Lucy-tak mamy wannę w sypialni-mówię Wam jest słodko-polecam :-) I drugi raz tak, Maciek jest po stomie w Łodzi. Teraz ma 31 lat, poszedł planowo (ale nie wiem w których dokładnie latach się uczył). A masz kogoś znajomego?
Megusek nie opowiadaj głupot, ja nie zrobiłam sobie sesji ślubnej bo było za gorąco i nie chciało mi się wciskać w kieckę i teraz cholernie żałuję, więc pomino, tego, że czasem się nie chce pstrykam foty a potem z przyjemnością lub ze śmiechem oglądam.
Dawajcie Swoich Chłopów, niech sie też wystawią na widok publiczny, a co???

reklama
Hihih Pola opowiadaj o tym "chlopie przez internet". Moj tez kiedys szukal w ten sposob... Smieszne kilka lat temu powiedzialabym- desperacja teraz mysle sobie ze kazdy sposob dobry o ile DZIALA. Kilkoro moich bliskiz znajomych dobralo sie online i pary z nich super. moja najblizsza przyjaciolka tez wyszla za maz za swojego internetowego americano.... i sa najfajniej dobrana para na swiecie :)

Do góry