reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki:)

Jejku! Ale macie sliczne Brzuszki :) az tesknie za moim...bo u mnie to juz plasko....tesknie za tymi kopniakami i wogole...
Poglaszcie swoje Brzuszki ode mnie i powiedzcie Dzieciaczkom zeby rosly duze, zdrowe i sliczne i szczesliwe ;)

Pozdrawiam wszystkie Mamusie :)

reklama
To może teraz ja: 1 zdj to początek 36 tyg, 2 zdjęcie z wczoraj - początek 37 tyg

Załączniki

• DSCN0176a.JPG
    DSCN0176a.JPG
    447,6 KB · Wyświetleń: 61
  • P1010062a.JPG
    P1010062a.JPG
    311,6 KB · Wyświetleń: 55
Dorotka na tym pierwszym zdjeciu to nawet nie widac ze jestes w ciazy ;-) ale na drugim widac ze ho ho :-) Taaaaki masz wysuniety z balkonikiem domek synka :-)

No fakt Dorotko Nozki i pupa na swoim miejkscu bez wzgledu na wielkosc brzucha....a jest niezly balonik...:tak:
ja o dziwo mieszcze sie w spodnie 40 mimo ze stuklo mi 80kg?!

lucyann twoj brzuszek tez niczego sobie rozmiar konkretny:-)
dorotaka naprawde pozazdroscic figury :-)
slicznie wygladacie dziewczyny:-)

Ale piękne brzuszki!!
Dorota-Ty przestań nas stresować tym szczuplutkim ciałkiem:-D Moje nogi wyglądają jak u słonicy, nie mam kostek, kolana powoli też zanikają, jeszcze chwila i będą wyglądały jak przydrożne słupy....

reklama
Do góry