reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki:)

KOchane, to już końcówka naszych ślicznych brzuszków. Za chwilę będziemy "plakać" nad fałdami i pracować nad ich zwalczeniem.
Brzuchy nisko i pobolewają, a nasz dzieci sobie żarty z nas stroją, wszczynając bezpodstawne alarmy :-D
Trzymajmy się kobiety.
Bardzo się cieszę, że spotkałayśmy się na forum. To dla mnie ważne. mam w Was super-wsparcie i pomoc w chwilach zwątpienia. (Jejku, ale nostalgiczny nastrój mnie ogarnął....)

reklama
No Megusek fajny pomysl Pola juz kiedys tak troszke zaczela kto daje dalej??:-D :-D bo moje cyce zrobily sie malo fotogeniczne... wiec nie pcham sie pierwsza,,,,,hihihihihi:laugh2:

megusek- nie tyle bezsennosc co nie czuje sie zmeczona i nie chce mi siespac :eek: ,
ewa- no kochana ja z moim pypciem brzuszkiem to przy tobie marnie bym wygladala,

patija- fajoski brzucholek i fajny pepek:tak:

Patija-ubawiłaś mnie tą opowiastką z córeczką :-D
Ewa-u Ciebie to ma dzidziuś dobrze! Super chałupa-tylko pozazdrościć. Pewnie wyjść też mu się prędko nie będzie z niej chciało....
A ja zawaliłam moje co2tygodniowe, środowe zdjęcia i nie mam chęci tego nadrobić. Ale muszę się zebrać w sobie, to to rzeczywiście nasze ostatnie wspomnienia...

reklama
pola oby nie mam nadzieje na niedlugie rozwiazanie:-)
no a swoja droga to brzuch u mnie faktycznie gigant po prostu pierw brzuch potem ja;-) ale bedzie zrzucania:-) :-p

Do góry