reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki:)

reklama
dzieki dziewczynki za mile slowka:-) faktycznie moj maly ma wille wielopoziomowa;-) :-D ale mam nadzieje ze niedlugo zechce sie z niej wyprowadzic:happy:

A tak naprawdę pomyślcie co za interes maja nasze bobasy żeby sie wyprowadzać: ciepło, bezpiecznie, żarcie jest, dziki świat zewnętrzny oddzielony zaporą nie do przebicia i Mama zawsze blisko... :-D , tylko trochę ciasno ale zawsze można sie porozpychać.

Cynamonka i wlasnie boje sie ze mu sie zabardzo spodobalo!!!:baffled: i bedzie chcila zostac dluzej a co ja wtedy zrobie?? spuchne jak pamprers!! nie kysz mysz i usamodzielniac sie za jakies 6lat mam nadzieje ze bedzie chociaz umial zmyc naczynia po sobie (oczywiscie na poczatek plastikowe...hihihihi) juz nie robie mutakich swinst damy rade!!;-)

No Mamuśki!!!!

Brzuchole pikne!!!

Ja już nie moge się doczekać 9 listopada!!!
A ten czas tak się wlecze i wlecze a ja już bym chciała mieć Małą na rękach.... buuu.....

reklama
No wlasnie tylko u Ciebie Goralka ma byc Laseczka a u mnie Jajeczka i co tu na temat ksztaltu brzucha powiedza ci od przesadow....?:confused: ;-) :-)

Do góry