reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki:)

Lucyann-śliczny brzucholek, a jaki okrąglutki:tak:

moj brzucholek nie przypomina tego z przed tygodnia pępek praktycznie jest skierowany w dół, hmmmm:eek:

reklama
Dzieki laseczki to bardzo miel co mozna o sobie poczytac !! niestey Cynamonka nie wiemy jaki duzy bedzie malec... moze na nastepnej wizycie -31.10 zobaczymy najpewniej na zywo...hihihihi;-) ja im troche nie wierze

Co do wagi urodzeniowej wg usg to bardzo rzadko zgadza sie z rzeczywista. Moja szwagierka miala jednego dnia z usg 2600, na drugi dzien 2700 a Karolinka urodzila sie na trzeci dzien z waga 3000 g. Slyszlalam tez ze na usg lekarz wykryl ze dzidzi bedzie wazyc ponad 4000g i kobieta miala przez to cesarke, a urodzil sie dzidzius ok 3500. Najwazniejsze zeby bylo zdrowe....jeju to juz tak niedlugo...ciesze sie okropnie! :-)

Megusek Ty sie cieszyszz a ja znow zaczynam sie bac ze to nie przygotowane to nie przygotowane ja wogle w tyle wiec nie jest wesolo mina mi opadla hojrak uciekl...:zawstydzona/y:

reklama
Do góry