reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki:)

Oj, to lepsza jesteś Dorota. Ja pod biustem go nie czuję (może z powodu braku biustu, hihihihi), tylko spoczywa sobie łagodnie na udach ;0
No i zauważyłam, że już nie zauważam pępka. Jest 3 cm. poniżej zasięgu mojego wzroku.

reklama
pola przygodę z biustem mam mniej więcej taką samą jak Ty. Miałąm nadzieję, że w ciązy podrośnie a tu NIC. Jest jeszcze szansa jak pojawi się mleko:-D

Maja Ty wcale nie wygladasz na 9-c miesiecy....wiesz chudzniko...
a co do cycow to nam teraz troche podskoczylo ale powiem szczerze ze widzialam bardziej zadziwiajace przemiany....!! :tak: Goralka a Ty chyab nie masz az tak duzych co? jaki to rozmiar 80D? dla mnie ogromnym zdziwieniem bylo jak dobieralam proteze piersi dla pani 110 F to byl szok...

maja bardzo ladnie wygladasz i faktycznie szczuplaczek z ciebie :-)
goralka taki duzy biust to radocha dla meza ;-) a rozmiar dostaniesz napewno :tak: ja mam teraz 80d i spokojnie zawsze cos kupie ;-)

Maja po bedzie na pewno mlecznie a rozmiarowo ch....wo wiec nie dajmy sie a Goralka blagam ja bym chciala miec troche wieksze niz 75B i duze barki wiec wygladam kiepsko w kieckach na ramiaczka nie marudz ciesz sie i kochaj piesc swoje dydki dali cie je po to wlasnie pamietajjjjjj.....:-)

reklama
Maja bardzo ładnie wyglądasz :-), pozazdrościć :happy: .
Co do biustu to teraz mam troche większy i przy karmieniu jeszcze troche nabrzmieje :tak:, ale poprzednio po skończeniu karmienia piersią i odchudzaniu miałam dalej małe i takie jak flak przez to że się skóra troche naciągła. Chyba że teraz będzie inaczej :dry:, a mogłoby :-D :-D .

Do góry