reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki:)

reklama
Dziewczynki!
Wszystkie brzuszki Wasze są super! I chyba nie ma większego znaczenia czy jest duży, czy mały :-D Najważniejsze, żeby po porodzie wrócić do sylwetki sprzed ciąży ;-) A takim zgrabnym kobitkom jak Wy z pewnością sie uda ta sztuka bez trudu!
Mój brzuszek niestety nadal mały... Mam tylko 8kg. na plusiku... Od dwóch miesięcy nic nie przytyłam na wadze... w obwodzie brzucha tylko 3cm... :confused: Ale wszystkie moje wątpliwości zostały wczoraj rozwiane przez lekarza, który stwierdził: "Taka już twoja uroda".
Ale z ato piersi... :szok: powiekszyły się w ostatnich tygodniach straszliwie! A miałam niby nie mieć wcale pokarmu - jak mi opowiadano w szpitalu ;-)

Iwonko bedzie dobrze grunt to siebie kochac i swoje malenstwo a lekarze to lekarze !! ich wybieramy a nie kochamy a dzidzie maja swoje pomysly na to jak przyjsc na swiat?!!!:-D a ja stwieradzam ze moje brzuszydlo juz mi niezle swiat przyslonilo.....hihihihihi:-)

lucyann fajnie wygladasz :-) brzuszek niczego sobie :tak:
iwona brzuszki kazdej sa inne jedne male inne ogromne ;-) ale kazdy jest piekny i ma super zawartosc :-)
zgadzam sie z lucyann lekarze to lekarze :eek: :-p

reklama
Lucyann fajowy brzucho, taki foremny. Czy wiesz jak przypuszczalnie duży bedzie Twój dzidziuś? Ja mam sie liczyc z wagą ok 3800 a juz sie balam, ze bedzie powyzej 4kg.

Do góry