reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki:)

Dorotko! Brzuszek śliczny! Tylko pozazdrościć! Ja przybrałam na wadze mniej, ale rozłożyło mi się to na biodra i uda... A u Ciebie - NIC!! Zastanawiam się zatem jaka duża bedzie ta moja dzidzia :confused:

Kate_less! Witamy. Jesli okaże się, że masz termin na 29 listopada, to zupełnie tak samo jak ja! :-D

Pozdrawiam!

reklama
dorotak- nareszcie zobaczylam dzis twoje zdjecia i sliczny masz brzucholek pieknie wygladasz cala dziewczyny maja racje jak modelka, a ja w czwartym to bylam plaska:-D , u mnie to dopiero w szostym cos sie ruszylo, ale ja sie nie martwi bo za kazdym razem u poloznej jestem mierzona i wszystko powieksza sie prawidlowo wiec jest ok:tak:

Ceszę się, że mnie przyjęłyście...

jak napisałam nieważna czy listopad czy grudzień, oby było szybko a dzidzia zdrowa...
zachęcam do oglądania filmików Natalki - linki poniżej ;-)
Aha moja córcia będzie Natalia Joanna, pierwsza jest Joanna Natalia ;-)

Pozdrawiam...

Dorotak - piękny "bzymbzonek"....napewno jeszcze troszke podrośnie....mi wyskoczyl bardzo w ostanim miesiącu...a teraz sięga już do kolan:-D czekac tylko jak Mały czlowiek zechce się wydostać.....
A wracając do Ciebie.....figurka pierwsza klasa....:tak:

Dorotka dostalam liste :) Dzieki. a tak na marginesie to przeszedl mnie dreszcz jak sobie pomyslalam ze przed nami juz tylko pazdziernikowki.... ja wprawdzie na koniec listopada ale zawsze....

:-) Dorotko wlasnie robiac te zdjecia chcialam zeby byl tylko brzuszek a buzia to juz chyab nie moja tak sie zmienilam ze siebie poznac nie moge!! a pozatym ja nie dostalam listy -ide na skarge do ....no wlasnie do kogo...hihihi poprosze ladnie o liste :happy:

reklama
lucyann fajny brzuszek :-) slicznie wyglada :-)
monika faktycznie juz niedlugo ani sie obejrzec :happy: ja musze sie przyznac ze nie moge sie doczekac rozwiazania chcialabym miec juz to za soba bo jakos nie najlepiej znosze ta ciaze :eek: z paula bylo latwiej
powtarzam sobie ze urodze cos kolo 15 listopada i to bedzie cudowny porod bez komplikacji :tak: w kazdym razie nastawiam sie jak najbardziej pozytywnie :-)

Do góry