reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki:)

reklama
Cynamonka, faktycznie w ostatni weekend wyluzowałam się baaardzooo :-) Mogłam robić co mi się tylko podoba, nie musiałam zwracać uwagi na faceta w domu i jego humorki ;-) A teraz rośnie brzucholek w oczach :-) Dziwne, ale po raz pierwszy cieszy mnie ten fakt! ;-)

maja 33 sliczny zgrabny brzuszek :-)
nineczka rozstepami sie nie przejmuj skurcza sie i nie bedzie tak zle zobaczysz twoj brzusio tez superasty :-)
co tam naprawde ciaza dodaje urody dziewczyny wygladacie bardzo ladnie :-)

Nineczka, brzuszek zgrabniusi. Rozstępami nie ma się co przejmować. każda z nas ma jakieś "figurzaste niedociągnięcia". Ja np. mam celulit, który mnie wkurza no i co?? I kurna nic! Nie poradzę. Stosowałam i stosuję kremy. Brałam zabiegi, na których właziłam w jakąś pończochę a kobitką jeździła po mnie urządzeniem-dziewczyny, to wszytsko gów....pomaga. Taka nasz uroda i już. Siedzący tryb życia robi swoje. Mysle, że jedynie aktywnośc fizyczna może utrzymać nas w dobrej formie, a nie te drogie wynalazki...Grunt to pozytywne nastawienie do siebie-wtedy promieniuje z Nas wewnętrzne piękno i jesteśmy atrakcyjne!

nineczka- brzusio pierwsza klasy, rozstepy nie przejmuj sie znikome, bardzo mi sie podoba Twoj sweterek sliczny

pola- o ile pamietam poprzednie zdjecia to brzusio i ty cala wszystko bylo piekne, lepiej pochwal sie wielkoscia domka Majeczki:-D

dzieki dziewczyny za mile slowa, jestescie przemile:-)

reklama
No to teraz popatrzcie na mojego gigancika hihi.... :laugh2: :-) :laugh2: :-)
Pewnie nikt mnie nie pobije :tak:
Wyglądam jak oszołom :baffled: bo to dziś z rana, jeszcze nie byłam doprowadzona do porządku:dry: :-p
A no i powiem wam że dostałm od mojego kochanego ;-) mężusia malutki (dobry do torebki) aparat fot, żebym miała do szpitala :happy: juppi........
33xo4.jpg
44ah0.jpg

Do góry