reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki:)

Dorota-Ty cholero! Przez Ciebie ciężarne kompleksów się nabawią! Oprócz brzucha nic Ci nie urosło (a, chyba, że biust). Wyglądasz jak modelka, której przez przypadek coś się do brzucha "wkradło". Kurcze, nogi szczuplutkie, a ja np. jak chodzę, to ocieram udem o udo, fuj! hihihi.

reklama
Witam, witam...

jestem z grudniówek, ale wczoraj byłam na USG 4d i dzidzia jest większa o ok. 10 dni, więc termin porodu może być 29 listopada /a nie 9 grudnia/...
gdyby co, to się przykleję do was :-)

Pozdrawiam

hahaha............. :-D :-D :-D rozbawiłaś mnie Pola, najbardziej pokaźny brzuszek spośród listopadówek, dobijam już prawie do 12kg+, buzia się zaokrągla, a Ty mi tu tak słodzisz :-) hihi... bardzo mi miło.

hej

Dorotek-oj jak bym chciala popodziwiac Twoj brzusio ale mi sie nie chce otworzyc wr... ale mam nadzieje ze wkoncu mi sie otworzy i zobacze:tak:

Kate_less- witaj serdecznie i pisz do nas duuuuzo:-)

Dorotak ja dopisze sie 2 raczkami do postu Poli :) Wprawdzie brzusio pokazny ale na tym bylby koniec.... nozeta i raczki szczuplusie, buziak tez.
co do kilogramow to idziemy glowa w glowe - ja wprawdzie wizyte mam 10go wiec jeszcze na 100% nie wiem ale z domowych wyliczen okolo 12 kilo.
Mala zaczyna byc naprawde dokuczliwa.... sluchajcie- zwlaszcza doswiadczone- czy dzieciaczki beda sie ruszac mocniej pod koniec czy WRESZCIE przestana. musze przyznac ze mam tego lekko dosyc!

Generalnie to dzidzia ma coraz mniej miejsca i teoretycznie powinna się mniej intensywnie ruszać. Jednakże im dalej w ciży tym może być gorzej, bo coraz bardziej uciska i gorzej możesz oddychać, czasami tak kopnie w nerwa jakiegoś, wątrobę czy inną część ciała, że cholernie boli... dobrze, że krótko ;-)

Dorota dziewczyny mają rację z Ciebie to naprawdę laska :-) gdzie masz te 12 kg wierzyć się nie chce. Ja jeszcze nie mam 11kg na plus i brzuszek też nie jest ogromniasty ale gdzie mi do Ciebie. Mogłabyś pozować w profesjonalnej sesji ani grama tłuszczu :tak: Musisz być chyba dosyć wysoka.

Dziewczyny gdzie Wy oczy macie, czuje się jak słonica i wszyszcy, dosłownie wszyscy mi mówią że mam taki duuuży brzuszek, co jest prawdą. Mimo wszystko dziękuje za wasze słodycze :-D :-D Ja nie pamiętam kiedy miałam taki brzuszek jak maja33, pewnie w 4 miesiącu :dry:.
Blue jak sobie przypomnę Twoje zdjęcia to Ty też masz niewielki brzuszek.
Wysoka nie jestem, raczej średniego wzrostu z krótkimi nogami:wściekła/y:, 166/167 cm.

Każda z nas jest inna, inaczej wyglądają nasze brzuszki, ale każdy jest piękny bo zawiera w sobie największy cudo świata, nasze małe skarby...... i to dla nich warte jest wszelakie poświęcenie.;-)

reklama
dorotko wygladasz przeslicznie naprawde :-) i masz taki brzuszek jak na chlopca nigdzie po boczkach ci nie przybylo jedynie wszystko w brzuszek :-) tak mawiaja nasze babki ;-)

Do góry