reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki:)

Jak skończysz to możesz do mnie wpaść ;-) - też zalega mi stertra łaszków do prasowania - ostatnio strasznie późno z pracy wracam i jakoś czasu na prasowanie nie starcza ... kurcze może to czas , żeby o jakimś zwolnieniu pomyślec :confused:
A Potworek niech Ci to gniazdko czym prędzej naprawi , bo nigdy nie wiadomo jak to sioę może skończyc ( czego idealnym przykładem jest moja ostatnia przygoda z prądem )

reklama
dzieki dziewczyny bardzo zaluje ze nie mam zdjecia na ktorym widac brzucho :-( to zdjecie ktore pokazalam jakos moj brat z kamery sciagna
probowalam wkleic zdjatko mirka ale cos mi nie wchodzi ale postaram sie poprawic
wczesniej mialam pasemka blond :-) ale tak ogolnie zawsze farbuje sie na czarno lubie ten kolor i chyba mi w nim najlepiej :-)
pogadam z bratem moze uda mu sie wyciagnac zdjecie z brzuchem z tego filmu obiecuje je wkleic niezwlocznie :-D

mirekge9.jpg

pierwszy raz odkad sie znamy ubral garnitur i wygladal naprawde swietnie:-) a znamy sie od 8 lat w sumie to ciesze sie ze tak odwlekalismy ten slub bo to byla naprawde przemyslana decyzja nie zamienilabym go na innego ;-) jest naprawde fajnym facetem i dobrym ojcem :-)

reklama
Do góry