reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki:)

reklama
Niestey chyba kazda z nas to potwierdzi ze aby sie kochac caly czas rownie mocno co na poczatku to trezba bardzo pielegnowac i dbac o te uczucia;-) ale wszytko w naszych lapkach i o to chodzi !!!!!:-) :-)

I potem po latach bycia razem byc rownie szczesliwym jak dzis .....moi rodzice sa dla mnie przykladem tego ze to jest mozliwe :) Sa 36 lat po slubie :)

Megusek to pogratuluj swoim rodzicom !
Ja niestety nie mam dobrego przykładu : moi rodzice są po rozwodzie , podobnie jak rodzice mojego meza - dlatego nam własnie sie uda ! :-) i zamierzamy byc obrzydliwie szczesliwi do konca zycia ! :-)

Ja niestey nie mam tyle entuzjazmu ale bede sie starac zeby wszytko bylo jak powinno byz ale wiem ze nic na sile:eek: jak cos sie przestaje ukladac to znak ze przyszledl moment na zmiany

grunt to pielegnacja zwiazku zeby nic nie naroslo
nie twierdze ze u nas zawsze kolorowo sa wzloty i upadki ale sie nie poddajemy :-)
nasi ojcowie sa wdowcami wiec moja coros niestety nie ma babc ale ma swietne prababcie ktore ten brak troszke rekompensuja
pewnie to tez w jakis sposob scementowuje nasz zwiazek

Zaraz coś mnie trafi!!! Nie chce mi pokazywać mojej linijki ani wysłać zdjęcia!!! Pogubiłam się w tym wszystkim po tych zmianach na forum!

reklama
Pięknota Nineczko ten brzuszek, tylko zdjątko małe :(
Moja sesja zbliża się nieuchronnie. To już za 2 dni. Marzę, jednak, by oprócz zdjęć z "raportów policyjnych" zrobic kilka takich pięknych, artystycznych (oczywiście na możliwości domowej twórczości:-D
A czy Wy macie takie fotki? Same lub z kimś bliskim, takie pełne uczuć do siebie i Maleństw...??

Do góry