reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki:)

No, kochane, nie zaimponujecie mi ;)
U mnie +12 kg.
W biuście (choć nie widać ;(
talii (jeśli wogóle można użyć takiego słowa ;)
i biodrach...po 100 cm.
Na zdjęciach: "kobieta walcząca", "ćwicz z nami-przyszłymi mamami", "podciągnij majtki".
Zadanie dla Was: dopasuj tekst do rysunków ;)

reklama
Pola jak zwykle pełna humoru, co i na zdjęciach widać ;D ;). Suuuper mamuśka z pięknym brzuszkiem :laugh:, taki zgrabniutki, a ciało takie opalone, pozazdrościć ;). Sesja na medal :)

Cynamonka nie przesadzaj, kobiety w ciąży są piękne, a Ty tu jakieś głupoty gadasz, tzn piszesz. Czekamy na zdjęcia.

Pola w Holandii tez? Sluchajcie tutaj jestem dalej zgrabna!!!! W polsce czulabym sie pewnie jak slon a tutaj mam w nosie.... wiekszosc opaslych amerykanek i tak wazy wiecej niz ja i wygladaja znacznie gorzej. ja przynajmniej mam chude raczki i w miare zgrabna pupe ( o ile w ciazy mozna mowic o zgrabnym czy chudym) a one.....
Nie wierzylam do czasu az tu przyjechalam- PARODIA!!!!!

LAski wy jak zwykel z skrajnosci w skrajnosc i ytak wiadomo ze teraz jestesmy tlusciutkie ale grunt ze sie trzymamy i juz nam tak nie wiele zostalo....:-D :tak: ;-) czy sie przejmujecie ja zaczne jak urodze:elvis: obiecalam sobie dwa tyg po porodzie isc do fryzjera bo sie zapuscilam od maja:baffled:

reklama
Ja profilaktycznie do fryzjera umówiłam sie na początek listopada - coby w święta gwiazdkowe jak człowiek wyglądać - boję się , że po porodzie czasu może mi zabraknąć ...

Do góry