reklama
cześć dziewczyny, jak czytam wasze posty to się załamałam, bo takie chudzinki jesteście, a ze mną nie wiem co się dzieje... przed ciążą ważyłam ok 60kg, miesiąc temu jak się u lekarza ważyłam 68kg, a dziś się zważyłam i jest ponad 72kg!!!! do poniedziałku, czyli do wizyty wskoczy 73kg, kurde, przecież nie jem znów nie wiadomo ile żeby 5kg w miesiąc przytyć... w 3miesiącu leżałam 2 miesiące to może i przytyłam bo jadłam i zero ruchu miałam, ale teraz to już przesada... nadal za dużo ruchu nie mam bo mam problemy z ciążą, lekarz ostatnio powiedział, że woda się zatrzymuje i żeby ograniczyć płyny i owoce, ale jak tu ograniczyć jak mam zaparcia jak pieron...
bakaalia ja dziękuję za te 30 kg.....
Asteria podziwiam, że tyle przytyłaś i tak szybko zrzuciłaś, podziwiam raz jeszcze Magda88 nie załamuj się bo i ja jestem w takiej samej sytuacji jak Ty, tzn. (ważyłam po lekkim przytyciu w zimę) 63 kg a teraz podczas ostatniej wizyty prawie 72 kg. Też się trochę załamuję tym faktem, że tak szybko waga skacze pomimo tego, że sie nie przejadam... Aj widocznie tak jak piszą dziewczyny tak poprostu musi być.. Jakby co esteśmy razem w tym WIELKIM przybieraniu na wadze.. NAJWAŻNIEJSZE ABY DZIDZIUS BYŁ ZDROWY - MÓJ MAŁY, WIELKI FACET ;*
Asteria podziwiam, że tyle przytyłaś i tak szybko zrzuciłaś, podziwiam raz jeszcze Magda88 nie załamuj się bo i ja jestem w takiej samej sytuacji jak Ty, tzn. (ważyłam po lekkim przytyciu w zimę) 63 kg a teraz podczas ostatniej wizyty prawie 72 kg. Też się trochę załamuję tym faktem, że tak szybko waga skacze pomimo tego, że sie nie przejadam... Aj widocznie tak jak piszą dziewczyny tak poprostu musi być.. Jakby co esteśmy razem w tym WIELKIM przybieraniu na wadze.. NAJWAŻNIEJSZE ABY DZIDZIUS BYŁ ZDROWY - MÓJ MAŁY, WIELKI FACET ;*
aga3004
Fanka BB :)
magda88 i jostyna mam to samo. Przed ciążą było 65kg a ostatnio u lekarza 1 września 75kg. Wczoraj już 77kg. Nie wiem skąd te wszystkie kg bo cały czas jem tyle samo. Fakt więcej owoców i więcej pije. Ja przyłączm się do klubu WIELKIEGO przybierania na wadze:-) i popieram NAJWAŻNIEJSZE ABY DZIDZIUS BYŁ ZDROWY
fazerkamm
Jostyna dokładnie! najważniejsze żeby dzieciaczki były zdrowe!
a pamiętajcie dziewuszki że woaga też zależy od wzrostu!! jeżeli któraś pisze że ważyła przed ciążą 50 kg to na pewno nie do wzrostu 180 bo by miała bardzo dużą niedowagę!
a pamiętajcie dziewuszki że woaga też zależy od wzrostu!! jeżeli któraś pisze że ważyła przed ciążą 50 kg to na pewno nie do wzrostu 180 bo by miała bardzo dużą niedowagę!
aninaaa
Październikowa Mama'06 Entuzjast(k)a
a ja do tej pory przytyłam 5kg(63 teraz) ale przyznam że jem nieustannie czego nie miałam w poprzedniej ciąży. ostatnim razem przytyłam przez 9 miesiecy 16 kilo. po 3-4 miesiącach zeszłam do 48. mam nadzieję że teraz też tak będzie
jak dobrze że sama nie jestem, już myślałam, że ze mną jest coś nie tak...może nam się dziewczyny woda zatrzymuje...tak się pocieszam, mimo tej wagi nie mam zamiaru jeść mniej bo tak jak piszecie DZIDZIA jest najważniejsza, później będziemy się odchudzać
reklama
Mami91
a ja po dzisiejszej wizycie uslyszalam ze za duzo przytylam od ostatniej wizyty tj. przez miesiac 4 kilo i mam ograniczyc biale pieczywo i ziemniaki hihi
wiec niezle zaskoczenie bylo i w zyciu sie bym nie spodziewala:-)
ja od poczatku ciazy 7-8 kg przytylam
teraz przy wzroscie 155 cm waze 47.9 kg i sie z tego ciesze i mam nadzieje ze jeszcze przytyje a co!:-)
wiec niezle zaskoczenie bylo i w zyciu sie bym nie spodziewala:-)
ja od poczatku ciazy 7-8 kg przytylam
teraz przy wzroscie 155 cm waze 47.9 kg i sie z tego ciesze i mam nadzieje ze jeszcze przytyje a co!:-)