reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga, wymiary w ciąży.......i po ciąży

reklama
Kasia w ogóle nie przejęłam się tym "komplementem" :-) powiedziałam że mi się moja dupcia podoba :D to najważniejsze żebym ja ją akceptowała :p
Antonufka dokładnie mam takie samo podejście do tych kilogramów :) nie przeszkadzają mi w ogóle :)

nie no pewnie nie ma się czym przejmować ale kolega mógłby ruszyć swoim móżdżkiem :-p
Ja jak pojawiłam się u mnie w firmie usłyszałam od kolegi "Kacha Ty masz jeszcze fajniejsze te cycki" śmiechu było co nie miara bo jak pracowałam to ten się nagapić w mój dekolt nie mógł i wcale tego nie ukrywał :-D

hihih :) ja tez juz jestem big :p taka "kobyłka:-D" ale co dziwne po buzi i rekach nie widac w ogole ze jestem w ciazy :) tylko po brzuszku, boczkach i tyłku szeroooookim :p nogi pozostaly patykami jak sprzed ciazy, wiec w sumie daje to komiczny rezultat :p

jak czytam, co wam faceci powiedzieli, to ja bym zabiła chyba za takie komentarze, ale to każdy wie, więc nikt się nie naraża ;P jak można kobiecie ciężarnej powiedzieć, że jej dupa zbrzydła, trzeba być kretynem...

reklama
Ja zaczęłam w końcu regularnie tyć, czyli maluszek zdrowo rośnie. Także jestem 4,25 kg do przodu i będę sie trzymać planu 11 kg cała ciąża i bedzie optymalnie, ale jem takie ilosci jedzenia, że potem cierpie z powodu niestrawnosci....

Do góry