reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza waga, wymiary w ciąży.......i po ciąży

reklama
Kasia w ogóle nie przejęłam się tym "komplementem" :-) powiedziałam że mi się moja dupcia podoba :D to najważniejsze żebym ja ją akceptowała :p
Antonufka dokładnie mam takie samo podejście do tych kilogramów :) nie przeszkadzają mi w ogóle :)

nie no pewnie nie ma się czym przejmować ale kolega mógłby ruszyć swoim móżdżkiem :-p
Ja jak pojawiłam się u mnie w firmie usłyszałam od kolegi "Kacha Ty masz jeszcze fajniejsze te cycki" śmiechu było co nie miara bo jak pracowałam to ten się nagapić w mój dekolt nie mógł i wcale tego nie ukrywał :-D

hihih :) ja tez juz jestem big :p taka "kobyłka:-D" ale co dziwne po buzi i rekach nie widac w ogole ze jestem w ciazy :) tylko po brzuszku, boczkach i tyłku szeroooookim :p nogi pozostaly patykami jak sprzed ciazy, wiec w sumie daje to komiczny rezultat :p

jak czytam, co wam faceci powiedzieli, to ja bym zabiła chyba za takie komentarze, ale to każdy wie, więc nikt się nie naraża ;P jak można kobiecie ciężarnej powiedzieć, że jej dupa zbrzydła, trzeba być kretynem...

reklama
Ja zaczęłam w końcu regularnie tyć, czyli maluszek zdrowo rośnie. Także jestem 4,25 kg do przodu i będę sie trzymać planu 11 kg cała ciąża i bedzie optymalnie, ale jem takie ilosci jedzenia, że potem cierpie z powodu niestrawnosci....

Do góry