Asteria
Wdrożona(y)
no wiec jako ze wczoraj zawitalam u Pana dr to wiem ile waze 77,6(wiecej o 7.6kg) obwod 106.5. cieszy mnie to ze przy wojtaszku bylam w tym okresie ciazy na plusie 19 kg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to dobrze Ci idzie tycie, Asteria. Poprzednio cisnienie wysokie czy po prostu tak wyszlo?
29 na plusie to faktycznie sporo. a mały jakie miał wymiary po urodzeniu?Tak wyszło jak przyjechalam na porodowke to mialam 29 kg do przodu. tak wiec teraz nie chce az tak bardzo przytuc...
10 kg na plusie zostalo ale po pol roku nie mialam juz co wspominac mialam mniej niz przed ciaza.
no ja tez kolo 30-tki, ale mnie doszlo cisnienie no i letnie pozeranie lodow. Tez szybko zeszlo i mialam wage nizsza niz przed ciaza.
Ale nie powiem, pod koniec to prawie plakalam z bolu kregoslupa i obiecalam sobie, ze nastepnym razem bede uwazac, przynajmniej na podzeranie, bo na cisnienie wplywu nie bede miec.
I poki co dobrze jest