reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza waga, wymiary w ciąży.......i po ciąży

Piękne wagi :D
U mnie niestety ciąża zaczęła się z wysoką wagą, ponieważ przed ciążą przytyłam i byłam w trakcie odchudzania kiedy dowiedziałam się że mały bąbel będzie więc przerwałam. Waga początkowa była 80,7 kg a teraz mam 82,5kg.. mam nadzieje że ponad 90 nie będzie..

reklama
ja sie bardzo boje kg. mi szybko w dupsko wchodzi mimo ze sie ograniczam
to jest niesprawiedliwe wrrrr, ze inne sie objadaja i wygladaja jak igielki a niektore sobie odmawiaja i tyją...:sorry:

idę sobie zmierzyc brzuchol

EDIT

96:szok:

Ostatnia edycja:
ja sie bardzo boje kg. mi szybko w dupsko wchodzi mimo ze sie ograniczam
to jest niesprawiedliwe wrrrr, ze inne sie objadaja i wygladaja jak igielki a niektore sobie odmawiaja i tyją...:sorry:

idę sobie zmierzyc brzuchol

EDIT

96:szok:

Popatrz Marcia, mam to samo...to fakt, nie jest to sprawiedliwe
Patrzę co jem a d... i tak swoją drogą idzie. Łaże teraz na piechotę do pracy, zresztą jak jest szansa przejść się nie jechać to korzystam, a i tak widze, że na niewiele się to zda.
Koszmar...

widzę nie jestem sama.. u mnie niestety to też trochę geny.. nie jem dużo "złych" produktów a jak coś ma pójść w tyłek czy w uda to i tak idzie

Ja +4,5 na koncie. Jejku, mam nadzieję, że więcej jak 80 nie będę ważyć.
Pocieszam się, że rodzimy w zimie, więc będą sniegi, trzeba będzie z wózkiem przez zaspy się przebijać, więc wysiłek, spacerki takie tam i szybko waga pójdzie w dół :cool:

I tak sobie też myślę, że w dobrym momencie rodzimy, bo: dziecko podrośnie te 4 miechy i można na wakacje z nim spokojnie jechać, w zimie nie ma owoców normalnych, których i tak nam nie można jesc, a jak sie juz pojawią wiosenne warzywa/owoce to mozemy je pomalu wprowadzac do diety :) I ja chce szybko na basen zaczac chodzic to akurat sie zrobi cieplej po 2 miesiacach i bede mogla :)

o.

reklama
Goska, bardzo szybko sie zrzuca kilogramy po ciazy;-) mialam prawie 30 na plusie, po 4 miesiacach zostalo mi z tego 5 albo 7 juz nie pamietam. Przed zajsciem w kolejna ciaze wazylam juz mnie niz przed zajsciem. Karmienie bardzo wyciagnie z Ciebie wszystkie soki a jak nie to brak czasu na jedzenie;-)

anielkaa to prawie taki jak moj;-)

Do góry