reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga, wymiary w ciąży.......i po ciąży

Piękne wagi :D
U mnie niestety ciąża zaczęła się z wysoką wagą, ponieważ przed ciążą przytyłam i byłam w trakcie odchudzania kiedy dowiedziałam się że mały bąbel będzie więc przerwałam. Waga początkowa była 80,7 kg a teraz mam 82,5kg.. mam nadzieje że ponad 90 nie będzie..

reklama
ja sie bardzo boje kg. mi szybko w dupsko wchodzi mimo ze sie ograniczam
to jest niesprawiedliwe wrrrr, ze inne sie objadaja i wygladaja jak igielki a niektore sobie odmawiaja i tyją...:sorry:

idę sobie zmierzyc brzuchol

EDIT

96:szok:

Ostatnia edycja:
ja sie bardzo boje kg. mi szybko w dupsko wchodzi mimo ze sie ograniczam
to jest niesprawiedliwe wrrrr, ze inne sie objadaja i wygladaja jak igielki a niektore sobie odmawiaja i tyją...:sorry:

idę sobie zmierzyc brzuchol

EDIT

96:szok:

Popatrz Marcia, mam to samo...to fakt, nie jest to sprawiedliwe
Patrzę co jem a d... i tak swoją drogą idzie. Łaże teraz na piechotę do pracy, zresztą jak jest szansa przejść się nie jechać to korzystam, a i tak widze, że na niewiele się to zda.
Koszmar...

widzę nie jestem sama.. u mnie niestety to też trochę geny.. nie jem dużo "złych" produktów a jak coś ma pójść w tyłek czy w uda to i tak idzie

Ja +4,5 na koncie. Jejku, mam nadzieję, że więcej jak 80 nie będę ważyć.
Pocieszam się, że rodzimy w zimie, więc będą sniegi, trzeba będzie z wózkiem przez zaspy się przebijać, więc wysiłek, spacerki takie tam i szybko waga pójdzie w dół :cool:

I tak sobie też myślę, że w dobrym momencie rodzimy, bo: dziecko podrośnie te 4 miechy i można na wakacje z nim spokojnie jechać, w zimie nie ma owoców normalnych, których i tak nam nie można jesc, a jak sie juz pojawią wiosenne warzywa/owoce to mozemy je pomalu wprowadzac do diety :) I ja chce szybko na basen zaczac chodzic to akurat sie zrobi cieplej po 2 miesiacach i bede mogla :)

o.

reklama
Goska, bardzo szybko sie zrzuca kilogramy po ciazy;-) mialam prawie 30 na plusie, po 4 miesiacach zostalo mi z tego 5 albo 7 juz nie pamietam. Przed zajsciem w kolejna ciaze wazylam juz mnie niz przed zajsciem. Karmienie bardzo wyciagnie z Ciebie wszystkie soki a jak nie to brak czasu na jedzenie;-)

anielkaa to prawie taki jak moj;-)

Do góry