fazerkamm
Fanka BB :)
nie mam pojęcia tak szczerze mówiąc.. u mnie w rodzinie same dziewczynki się rodziły jak narazie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
lekarz prawie pewny że to synek
To super!!! to moze zapisz sie do listy styczniowych mam odrazy uaktualnimy ilosc chłopców
tzn. napisać Tobie na priv dane??
lekarz prawie pewny że to synek
Ewelinko - mi i tak sie wydaje, ze calkiem spory ten brzuszek mam- zwlaszcza wieczorem :-) A dawalas moze zdjecie brzuszka? W ktorym tygodniu jestes? (Nie masz suwaczka i nie widze ;-))Melisa87 czyli mamy podobnie, ja rano mam 78 a wieczorem 80
z tego co mi lekarz mówił to w tym tygodniu co jesteśmy to już widać płeć kwestia jest taka czy maleństwo da pokazać u mnie był troszkę z tym problem.. leżał w takiej pozycji że na początku nie było nic widać.. ale po jakimś czasie przekręcił się i lekarz dostrzegł "ptaszka" hihiAle masz fajnie, ze juz wiesz. Ja ide z tydzien w srode- moze tez juz bedzie widac :-)