reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga, wymiary w ciąży.......i po ciąży

reklama
Ja spodnie ciążowe noszę pewnie już ponad miesiąc, jak nie dłużej. Ciągle zbieram się do zdjęcia ale mój chłop nie ma kiedy mi zrobić a sama robię w lustrze ale to takie byle jakie wychodzą. Może uda się w niedzielę. Koniecznie - bo to będzie początek 18 tygodnia a z Matim też w takim okresie cykałam fotki więc muszę mieć porównanie.
Pozdrawiam

A ja dzis sobie obejrzałam fotki brzuszkowe z pierwszej ciązy- fajna pamiątka;-) Dziewczynki róbcie zdjęcia bo potem się je świetnie ogląda.
A dziś się zszokowałam powtórnie, spodnie z tyłka lecą a stanik zapięłam na najciaśniesze haftki a i tak mi luźno- jak mi przyjdzie szukać stanika z 60 w obwodzie to się popłaczę. Nie wiem co jest grane ale chyba chłodniej się zrobiło i może woda ze mnie schodzi?? Do tego jak nie miałam mdłości do tej pory tak mi teraz wszystko śmierdzi- czyżby kolejna dziewczynka się szykowała?:-)

super sprawa sesja ciążowa.. też o tym od zawsze marzyłam ale niestety tu jest bardzo drogo :-/ muszę szwagrowi powiedzieć żeby poczytał na ten temat na internecie to może on mi jakieś fajne fotki porobi bo ma profesjonalny aparat.. :)

a ja sesję ciążową zrobię sobie sama :) tylko jeszcze muszę poczekać aż brzuszek podrośnie.a swoją drogą strasznie bym chciała wiedzieć kto siedzi w tym brzusiu

reklama
Do góry