reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasza waga, wymiary w ciąży......i po ciąży:))

ja ostatnio miałam 10 na plusie ale co będzie na wizycie po świętach to nawet nie chcę myśleć:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: wiem tylko że przytyłam masakrycznie, nie tylko brzuch ale też ręce nogi, mam ogromny celulit, do tego zaczynam powoli puchnąć i nie mam pojęcia jak dotrwam do lipca, chyba się dotoczę;-);-) a po porodzie dieta i ćwiczenia, oczywiście dieta na początku tylko jakościowa ponieważ chcę karmić małego przynajmniej kilka miesięcy

reklama
ja już w czasie ciąży przytyłam 13 kilo... czuję się taka ociężałą.
nie wyobrażam sobie jak ja wytrzymam jeszcze trzy i pół miesiąca.

No ja też sie boję, ale z przyczyny całkiem przeciwnej. Bo waga prawie nie drga. OK Weszłam w tą ciąże z przybytkiem 10kg ponad normę, ale chyba powinno mnie przybywać też wagowo??? A tu jak tylko waga troszkę do góry to zaraz powtórka z pierwszych mies. czyli ląduje wiekszość pokarmów w kibelku.... Dobrze,że dzidzia sie rozwija ok. Mam tylko nadzieję że to nie będzie kolidowało z checia karmienia maleńkiej przez przynajmniej pierwsze 6mies.... Bo zrobię wszystko, nawet na rzęsach sie nauczę biegać żeby moje dziecko przynajmnie to pół roku było karmione oim mlekiem. Cholera przecoież nie od parady mam ten biust....

reklama
....a ponoć coś tam jest o zawinięciu/ uduszeniu pępowiną czy jakoś tak.....

Ja z figury jestem w sumie tez klepsydra...;-) Dużo w barach, biust taki w porządku... wcięcie w talii i duża dupcia!!!:-) Ale jak ostatnio patrzałam na swój cień :-D:-D to wcięcie nadal ładnie zachowane.... Brzuszek typowo do przodu idzie;-)

Do góry