reklama
Kasiurek1983
Fanka BB :)
Kasiurek-slodki brzusio!!!
witam:]
stopi wiesz wczoraj w nocy zamiast czytac ksiazke bawaialm sie ze zdjeciami :] hihi brakuje zdjecie z tego tygodnia :] ale co tam:] a ksiazka nie zajac :]
iwon -no moj gin tez w szoku ze taki ogromny on jest ! w sensie brzuch choc mały ponoc tez starszy o 2 tygodnie :]
ja na poziomie pępka mam 89 cm
od początku ciąży przytyłam 7,5 kg ( tyle wazyłam dzis rano- pod koniec 24 tc)
obwód uda jak przed ciążą...
biust z miseczki B na D
ciekawe ile jeszcze przytyje?!
Staram sie pilnować i nie przesadzać ze smakołykami. Troche słodkiego każdego dnia zjadam,ale staram siew minimalnych ilościach, zazwyczaj są to ciastaka owsiane lub z mąki pełnoziarnistej... ale czekoladą z dużymi orzechami nie pogardzę, ale 3-5 kostek na dzień. Zdarza mi się czasami zjeść lody,ale zauwazylam,ze w rozsądnych ilościach mniej tuczą niż inne słodycze w takich samych ilościach.
A co do innych produktów, to jem małą ilość ziemniaków, szczególnie w postaci frytek w ogóle nie dotykam.Pieczywo tylko razowe i pełnoziarniste.
Ale co do owoców i warzyw to sie nie ograniczam , chociaz wiem,ze niektóre owoce mają duuuzo cukru i również moga tuczyć...np. winogrona, banany, melon i arbuz. Ale i tych owoców sobie nie odmawiam bo je właśnie lubie najbardziej. Czekam tylko na arbuzy
od początku ciąży przytyłam 7,5 kg ( tyle wazyłam dzis rano- pod koniec 24 tc)
obwód uda jak przed ciążą...
biust z miseczki B na D
ciekawe ile jeszcze przytyje?!
Staram sie pilnować i nie przesadzać ze smakołykami. Troche słodkiego każdego dnia zjadam,ale staram siew minimalnych ilościach, zazwyczaj są to ciastaka owsiane lub z mąki pełnoziarnistej... ale czekoladą z dużymi orzechami nie pogardzę, ale 3-5 kostek na dzień. Zdarza mi się czasami zjeść lody,ale zauwazylam,ze w rozsądnych ilościach mniej tuczą niż inne słodycze w takich samych ilościach.
A co do innych produktów, to jem małą ilość ziemniaków, szczególnie w postaci frytek w ogóle nie dotykam.Pieczywo tylko razowe i pełnoziarniste.
Ale co do owoców i warzyw to sie nie ograniczam , chociaz wiem,ze niektóre owoce mają duuuzo cukru i również moga tuczyć...np. winogrona, banany, melon i arbuz. Ale i tych owoców sobie nie odmawiam bo je właśnie lubie najbardziej. Czekam tylko na arbuzy
Kasiurek1983
Fanka BB :)
wklej zdjecia :] brzusia :]
Ja mam 9,5 kg na plusie, a z brzusiem to przekroczyłam 100 w 22 tygodniu teraz mam już 110! Dzisiaj jak siedziałam u lekarza to dwie babki które maja za miesiąc termin nie mogły uwierzyć ,że przede mną jeszcze co najmniej 2,5 miesiąca, wyglądałam gorzej niż one! Sąsiadki za mną wrzeszczą ,że mam oddać dzieciom piłkę ! he he he A tak Poza tym życzę wszystkim Wesołych Świąt!
20,4 tc
waga - 53.7 kg
biodra - 93 cm
pas - 87 cm
biust - 90 cm
A to ja w 25 tygodniu:
25,6 tc
waga 56.9 kg
biodra - 96 cm
pas - 94 cm
biust - 93 cm
Juluszka, co za zdrowe odżywianie, ja nie mam tyle zaparcia... A te kilogramy to chyba tylko w brzuszek i biust poszły, dwa rozmiary to musi być spora różnica wagowa.
Do mnie babka w poczekalni u lekarza zagadała, że te ciężarne po za kolejką wchodzą do lekarza, a ja że tak nie jest, że sama jestem w ciąży, ale się zaczerwieniła Mówi, że nie zauważyła,heh a już się cieszyłam, że mi brzusio tak ładnie widać
Do mnie babka w poczekalni u lekarza zagadała, że te ciężarne po za kolejką wchodzą do lekarza, a ja że tak nie jest, że sama jestem w ciąży, ale się zaczerwieniła Mówi, że nie zauważyła,heh a już się cieszyłam, że mi brzusio tak ładnie widać
Ostatnia edycja:
reklama
Juluszka, co za zdrowe odżywianie, ja nie mam tyle zaparcia... A te kilogramy to chyba tylko w brzuszek i biust poszły, dwa rozmiary to musi być spora różnica wagowa.
no tak mi tez wygląda,ze tylko w biust i brzuch mi poszło, a brzusio mam juz spore dosyć:-)
a na Twój brzuszek przyjdzie jeszcze czas, zobaczysz, jeszcze bedziesz wspominała czas kiedy byłas zwinna i zwrotna, a z brzuczem pewne rzeczy staja sie niestety niemozliwe do zrobienia