Kasiurek1983
Fanka BB :)
ja dobilam do 82 ehhh szkoda gadac pałka miedzy oczy i na rzeź ! no ale czego nie robi sie dla synka :]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja dobilam do 82 ehhh szkoda gadac pałka miedzy oczy i na rzeź ! no ale czego nie robi sie dla synka :]
hehe, Kasiu u mnie tez 82... nie jestes sama...:-)
melduję, że u mnie waga drgnęła
wyjściowa waga to 52 kg przy 165 cm,
teraz mam 55kg, czyli 3 kg na plusie
wszystko idzie w brzuch, bo tak poza tym to taka anemicznie wyglądająca jestem
hihi a jaka wage mialas przed ciaza i jaki masz wzrosthehe, Kasiu u mnie tez 82... nie jestes sama...:-)
dziewczyny, wszysko zalezy od wagi wyjsciowej i waszego wzrostu,wiec nie ma co sie porównywać i sie dołować. uszy i brzuchy do góry ;-)
ale Ty dziewczyno przed ciaza miałas niedowagę na moje oko, bądź dolną granicę prawidłowej wagi... i dopiero 3 kilo, musisz wziąć się za jedzonko powaznie. Smacznego zycze na zachętę