reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza waga, wymiary w ciąży......i po ciąży:))

ja od początku ciąży przytyłam tylko 3 kg ale wszystko śmiesznie w brzuch ( dzisiejsza fotka) poszło no i biust może dlatego że ciut nadwagi było, za to bez żadnych mdłości na początku ciąży:-D:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
ja mam podobnie - na razie jakoś trzy kilo w górę, przy czym na początku dużo schudłam (wymioty od rana do nocy), więc teraz tak naprawdę jestem przy wadze wyjściowej
a brzuch już odstaje dość mocno

A mi waga znow stoi tzn biust mi rosnie, nogi chudną, brzucha jak ie bylo tak nie ma !!! :-( Wcięcie w talii mam lepsze niz przed ciaza (to chyba dlatego, ze bardzo nisko dzidzia sie usadowiła), kosci biodrowe zaczely mi streczyc . Co to jest za ciąża:confused::confused::confused: Kiedy bede miala brzuszek i skorzystam z przywilejow dla ciężarnych??

aneczka2425 - wow zazdrosze brzuszka:tak::tak:... mi to jesczze do takiego oj daleko:-(

nie martw sie stopi69 jeszcze bedziesz narzekać ,że Ci brzuch przeszkadza, wiec teraz jeszcze sie ciesz,że masz niczym nieskrepowane ruchy. ja mam rano brzuszek trochę sterczący, ale juz ciążowy, bo na początku wyglądał jakbym się gruszek najadła, ale wieczorem to dopiero mi sie robi bebech

A ja przytyłam 5 kg od początku ciąży, więc teraz 56 kg/165 cm. Ja mam nadzieję, ze w 16 kg się zamknę, ale to są chyba marzenia ściętej głowy, bo teraz najbardziej się tyje i przyrost jest o wiele większy niż w pierwszych 4 miesiącach.

ja się dziś zważyłam:zawstydzona/y: zgroza- od ostatniej wizyty przytyłam już 2 kilo (a wizyta za tydzień) więc jeszcze dowalę do wagi :zawstydzona/y: teraz 64 kg co daje 7-8 kilo przyrostu od początku. Bankowo przekroczę 70 kilo a tego bym nie chciała :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Troszeńke se pofolgowałam :-D

Anika
nie martw się ja 70kg już miałam tydzień temu na wizycie więc będę się cieszyć jak się zmieszczę w 80:-D:-D a mam tylko 160cm wzrostu:szok:

To ja dołączam do tych nie małych :rofl2::-D
169 i 75kg :szok::szok::szok:

A pani dietetyk powiedziała, że niema tragedii, ponoć wyglądam zdrowo :-D:rofl2: A nad wagą popracujemy po ciąży :rofl2:

No ja w zasadzie nie mam co narzekać. Po weekendzie z przyjaciółmi 1kg do przodu, bo baaaardzo dbali o moje dziecięcie:-) I to wszystko od poczatku ciąży. Brzucho troszkę większy ale nie wygląda do końca na ciążowy:-(i nawet jak się źle czuję to ciężko by było wykorzystać sytuację i wejść do kolejki pomimo uprzywilejowania, bo mogą nie uwierzyć, więc wychodzę i załatwiam następnego dnia...
No ale pocieszam się tym że przed ciążą byłam na plusie około 15kg, więc bejbiś ma z czego korzystać, bo zapasy spore i może wspólnie zwalczymy ten dobrobyt cielesny:-) Już po ciąży oczywiście, bo pewnie jakieś przyrosty zanotujemy w końcu. Ale lekarz nie kazał się martwić.
A dziś w pracy pytali mnie na kiedy mam termin i jak się dowiedzieli to byli zdziwieni że jeszcze z balonem przed sobą nie chodzę....:-p:-D

reklama
O rany!!! :) ja już dobijam do 90 :) Wczoraj na wizycie miałam 89 kg przy wzroście 172, przybyło mi już 14 :) co to będzie w lipcu???? Mój m się śmieje, że mnie doturla na porodówkę :)))

Do góry