reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza waga, wymiary w ciąży......i po ciąży:))

ja juz dokumentacje szykuje :-p:-p
bedzie co wklejac do naszego watku:-D:-D:-D:-D
bo mi to szybko wysadzilo ju w 7 czu 8 mialam brzusia, z reszta jest gdzies na ogolnym zdjecie:-):-) a teraz???
hehe
dobrze ze reszta jeszcze jakos wyglada, ale za niedlugo bede jak wielorym bez ksztaltow:tak::tak:;-)

reklama
Ja rano mam dużo mniejszy brzuch niż wieczorem. Zawsze mi tak zaczynały rosnąc na dole a teraz to po całości mam duzy brzuszek. Wchodzę jeszcze w jedną parę sztruksów i jedną dżinsów, ale w pierszej ciąży chodziłam w dżinsach do końca szóstego miesiąca:szok:. Teraz z pewnością to się nie uda bo brakuje mi juz tylko jakieś 3-4 cm do tego co wtedy miałam w dziewiątym miesiącu. :szok:
Pocieszam się tylko, że wtedy mówili, że to nie jest całkiem normalne...:tak: W drugiej już było szybciej i więcej...:-D, a teraz... no cóż rozwijam się....:-D

dziś się ważyłam u lekarza:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: nie jest dobrze, wprawdzie wyjściowa tez nie była pewnie super ale nie podoba mi się moja waga, przy małym wzroście pod koniec ciąży będę się toczyć jak wielka kula

Ze mnie też już się kula zrobiła:-(
Ostatnio podczas wizyty u ginki, pielęgniarki mnie zważyły w butach zimowych, dżinsach i w grubym swetrze, nic małpy nie odjęły na to mega ubranie, więc wagę startową w karcie ciąży mam o jakieś 2,5 kg wyższą niż normalnie:cool:
Nie jest to zachęcający wynik.

I wracając do pytania, które padło tu wcześniej to ja tyję po całości, nie tylko w brzuchu, mam już z powrotem grube udziory i wielki tyłek:eek:
Ewidentnie zbrzydłam, więc kto wie, może mieszka we mnie druga córcia:confused:

reklama
Ja na ostatniej wizycie od razu mówiłam mojej lekarce, że jakoś inaczej rosnę.... Tzn. na pierwszy rzut oka miałam większe uda niż do tej pory.... Ale teraz jakby wszystko wróciło do normy. Tyłek mam taki sam, wg. męża a on ma dobre oko. Rośnie juz tylko brzuszek

Do góry