reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga, wymiary w ciąży......i po ciąży:))

reklama
Robaczku ja się obawiałam i wszyscy mi mówili że w ciąży bardzo przytyję.:blink: A to tylko dlatego, że mam duże ciągoty do tycia.:wściekła/y: A tu się okazuje, że rośnie mi tylko brzuch a ja nie tyje w ogóle.;-):tak: Dziś się z czystej ciekawości przemierzyłam i w biodrach mam tyle co miałam a w brzuszku jakieś 12 cm do przodu.;-)

U mnie brzuszek zaczął tak bardzo intensywnie rosnąć od jakiegoś 12-13 tc. Wcześniej to tylko ja i mąż widzieliśmy, że kształt brzucha się zmienia.

Witam,

Już napisała gdzieś o tym przy okazji. Nie utyłam tym razem wcale,a nawet w drugą stronę, a nie żałuje sobie specjalnie niczego:confused:

No ale przez to też brzuszka nie widać :-(

Ja przyttłam już ponad 5 kg i w żadnych spodniach się nie zapnę :-D
Brzusiu już jest widoczny :-) Może dlatego że wcześniej był płaściutki:-D

reklama
Do góry