reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga, wymiary w ciąży.......i po ciąży

reklama
maliinka_ev ja mam podobnie - 18 kg na plusie czyli 64 kg przy wzroscie 170 - czyli juz prawie jak wieloryb wygladam :-) ale co mi tam :-)
a wymiary 99/99/95 - kurcze, że zapomniałam, że wybory miss Polski były na dniach - pewnie bym wygrała z modelkowymi wymiarami i na wyprawkę bym miała dla Mateuszka :-D
Pozdrawiam w deszczowy prawie jeszcze poranek
Clue

Clue czy ja dobrze rozumiem, ze ty przy wzroście 170 przed ciążą ważyłaś 46kg? Jesli teraz masz 64.. O matko, przecież to anoreksja...Ja mam tyle samo wzrostu i ważylam zawsze wiecej niż ty teraz i wygladalam normalnie..

Zylka zawsze miałam problem z tym, że za chuda jestem. Nerwusek jestem i nerwy w zoladku sie usadowily :-( Wszyscy naokoło stosowali diety odchudzające a ja tarałam się stosowac dietę pogrubiające :-). Na początku ciąży spadło 2-3 kg i to mnie bardzo zmartwiło ;/
No a teraz też normalnie wygladam, tylko ta piłeczka z przodu :-). Mam nadzieje, że po ciąży troche tych kilogramów mi zostanie :-)

pozdrawiam
Clue

No mnie tez dziewczyny co niektóre pocieszyły, że nie tylko ja ma +18kg, bo wczesniej to same +10 kg. laski pisały, ale już mi lepiej...:-D:-D

ale myslę że zgubimy to wszystko albo więcej po porodzie:tak:

reklama
Ja bez zmian 10 na plusie:-) zobzczymy jak to będzie dalej jak narazie w zasadzie wszystko w brzuszku ale nie mam żadnych rozstępów natomiast strasznie mnie swędzi i łuszczy się skóra na brzuszku... niewiem moze juz od tych kosmetyków:dry:

Do góry