reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza waga, wymiary w ciąży.......i po ciąży

A u mnie + 9....czyli razem 81 kg....
Za to brzuch juz od paru tygodni 112 cm.....a to wlasnie teraz chyba powinien najbardziej rosnac? :confused:

reklama
Witam dziewczyny!! U mnie 11 kg na PLUSIE,czyli teraz 77 kg pokazuje waga(niestety pozostałości po pierwszej ciąży robią swoje-chociaż to chyba niezłłłłłłła wymówka).W pasie razem mamy 106 cm :)

witam u mnie niedawno było 10 a juz 11 mam a nawet nieraz wskakuje waga na 12 na plusie w brzuszku mam 107cm . Ciekawe jak bedzie póżniej.

u mnie w sumie już 20kg do przodu,
w pasie 105 czyli tylko 1cm więcej niz 3 tyg temu
bioderka 105 to samo co 3 tyg.temu.

niedługo przegonie mojego męża z ta moja waga, szczególnie jak teraz zaczął dbac o linię, bo bardzo mu sie spodobało ,że mogę ważyc więcej niż on i nabija sie ze mnie...ale dużo czasu to on juz nie ma hihihi

Ostatnia edycja:
A ja przed ciaza wazylam 55kilo.. a teraz +20kilo... koszmar...
Kazdy mi mowi, ze nie widac tego po mnie, ale mi i tak z tymi dodatkowymi kilogramami zle.

Leze, nudze sie, maz z cora pojechali do znajomych na obiad a ja zostalam w domu bo zle sie czuje, a ze dlugo nie poleze bo taka ze mnie wiercipieta to sie wymierzylam i wywazylam . W 36 tygodniu 71kg:szok: (15kg na +:shocked2:) i 107cm na wysokosci pepka. Nie wiem jak Wam, ale mi coraz ciezej:sorry2:.

Dorinka mnie to coraz lżej jest :-D
Już nie mam siły z łóżka wstawac, a jak wstaję to jęczę jak paralityk bo wszystko ciąży i boli.
Na wagę w domu już przestałam wchodzic, nie chce widziec, że przekroczyłam + 20 kg :zawstydzona/y: pewnie do końca ciąży przybędę 50 % mojej wagi sprzed ciąży. Ale co dziwne, lekarze nie krzyczą na mnie za tycie, a nawet od położnej ostatnio usłyszałam, że drobinka jestem :-) nie widziała mnie przedtem :-)

Clue

Clue wazne ze lekarze nie krzycza, a juz blizej niz dalej wiec musimy jakos wytrwac w tych naszych ociezalosciach. A co Ty nie spisz jeszcze, przeciez to srodek nocy, czy to dolegliwosci nie pozwalaja Ci spac?

Dorinka ja tak ostatnio mam :-( prawie cała noc nieprzespana. 3-4 h na dobę śpię a pozostały czas marudzę i wymyślam różne dziwne problemy :baffled:
Dziwie się, że Tatusiek ze mną jeszcze wytrzymuje :baffled:

Miłego dzionka
Clue

reklama
Do góry