reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza waga, wymiary w ciąży.......i po ciąży

reklama
A ja juz mam na plusie 22 kg i to 4 kg przybrałam przez ostatnie 3 tygodnie... Masakra... Mam nadzieje ze juz koniec tego tycia... Ja juz chce urodzic i zaczac chudnąc, bo niedługo do 100kg dojde :-(

U mnie nadal 8 kg na + (przynajmniej tak bylo rano na czczo ;-))......co z tego skoro mnie trzymaja jeszcze kilogramki z poprzedniej ciazy :sorry2:
Takze CLUE nie nazywaj siebie wielorybkiem.....bo ja przy wzroscie 167 cm mam 80 kg...sporo Ci jeszcze brakuje :-p
No i widze ze moich "super" wymiarow nikt nie pobil :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
A ja ostatnio ważyłam się w czwartek i dobiłam do 60 kg ( przy wzroście 157 cm wyglądam jak mała kuleczka:tak::-p). 12 kg do przodu;-)

Moje wymiary z dnia dzisiejszego (33 tyg):
Waga przed śniadaniem 57,4 (przed ciążą 50, wzrost 164)
No i reszta: biust 89, brzuch na wysokości pępka 99, biodra 96...

Prawie jak modelka :oo::oo::oo:

reklama
Do góry