reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

nasza waga i wymiary

raczej "wola ogółu" :-)
żartuję...ale fakt, jak Ty tu piszesz, to mam ochotę się zakopać w ziemi albo zacząć bawić się w bulimię :zawstydzona/y: i jest mi źle i przykro.

reklama
Nilcia, Iryska i chyba Judysia Wy sobie własny wątek wagowy załóżcie;-)

-------------------
Proponuję zasadę, jeśli któraś przekroczyła 30tyd, a waga nie poszła w górę więcej niż 5kg nie przyznaje się.

Ja wcale nie przytyłam mniej niż 5kg:-D ale miło, że ktoś tak myśli:p po wczorajszym ważeniu mam 11kg na plusie:) jak dla mnie waga super na ten etap:) Kocham to moje ciążowe ciało, ten piękny okrągły brzuszek, który z dnia na dzień jest ciut wiekszy:))) Trochę puchne, szczególnie w te upały, ale też wlewam w siebie po 1litr wody na raz :-D Generalnie czuję sie na obecną chwile aktakcyjną cieżarną:-D:-D:-D i mój D też tak uważa więc jest git ;)

Nilcia 3,2 szok ... ja pewnie około 12 kg :) ale wg. tradycji zważę się dopiero 2 sierpnia przed kolejną wizytą ;]

reklama
iryska niom zdecydowany plus:) Tak czy owak jeszcze dużo do zrzucania mi zostanie, ale chociaż moja skóra jakoś lepiej to wszystko znosi, żadnych rozstępów ani innych przebojów :blink:

Do góry