reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasza waga i wymiary

Lori to witam w klubie ,bo ja z Zuzka tez 30/32kg przytylam :shocked2:
Zlecialo tez szybko ,bo duzo tancowalam:)
Rozstepy zostaly a teraz wychodza nowe do kompletu :)

reklama
mi rostępy wyszły na tyłku wiec sie nimi tak nie dobijam bo nie widze :-D i nad pępkiem dwa małe centymetrowe promyczki bo tam mialam najbardziej naprężoną skórę. Poszła mi piłka do przodu i tam juz mialam skórę wręcz przezroczystą. Teraz brzuch wygląda tak samo to mam nadzieje że za ten miesiąc promoczki się nie wydłużą albo żeby nie doszły nowe.

Powiem Wam że ładne mamy w miarę wagi. Trudno mi uwierzyc ze niektóre kobiety na tym etapie maja z 30+. Co to trzeba jeść :-) U nas chyba nikt raczej nie przekroczył 16-17

galaxia moja mama miała 30kg + w obu ciążach. nie tyle utyła co spuchła. wyglądała jak balon, takie miała zatrzymanie wody. a dowodem jest to, że po porodzie szybko wróciła do siebie.

GALAXIA ja z fifim przytyłam 25 kg, ale startowałam z wagi 47 wiec w sumie te ok 75 kg na koniec to nie było tak źle, a nie jadałm niezdrowo, myslę że organizm musiał tyle przytyć żeby nosic basiorek :) w brzuchu miałam wtedy ponad 130 cm. przy Lili z 54 przytyłam dodatkowo 13, teraz z 54 mam 10 na plusie... i ponoć w ostatnim iesiacu sie nie tyje...

Monia po porodzie około 7 kg, potem w ciągu pierwszych tygodni woda schodziła, więc następne 5-6, a jak Młody miał rok ważyłam mniej niż przed zajściem w ciąże. Nie byłam na diecie, 2 miesiące na siłownie chodziłam 2razy w tygodniu, szwagierka (ona 3 tygodnie przede mną rodziła) mnie namówiła, ale to nie dla mnie, więc zrezygnowałam. DUŻO spacerowałam.
Z Alicją po 6 miesiącach ważyłam mniej niż przed zajściem w ciąże, ale przytyłam 16kg
zobaczymy jak teraz pójdzie zrzucanie

reklama
galaxia ja przekroczylam 16-17 kg. Na wizycie 11 lipca mialam juz 17,5 na plusie i tyje caly czas mimo ze jem tyle co moja szczupla szwagierka ktora nie jest w ciazy. Podejrzewam ze skoncze na 20+ :'(

Do góry