reklama
K
_karolina
Gość
No a ja obwód brzuszka 103cm, waga 70 kg. czyli 12 kg na plusie, pocieszam się tym że na tym etapie w tamtej ciąży miałam 7kg więcej.
-Lorelain-
Fanka BB :)
Karola - ja też się tak pocieszam, ze na tym samym etapie z Matim ważyłam więcej .... nawet do dzisiaj noszę pierścionki a wtedy to już długo nie nosiłam, a to są te same więc mam porównanie. Wtedy paluchy miałam jak parówki
Teraz wszystko poszło w brzuch i wuglądam jakby mi ktoś wsadził piłkę lekarską
Katioshka - nie dobijaj mnie, musiałabym chyba nic nie jeść żeby przytyć tak jak ty
Teraz wszystko poszło w brzuch i wuglądam jakby mi ktoś wsadził piłkę lekarską
Katioshka - nie dobijaj mnie, musiałabym chyba nic nie jeść żeby przytyć tak jak ty
-Lorelain-
Katjoshka - chudzina nie chudzina za to teraz wyglądam jak hipopotamica Gloria
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
-Lorelain-
właśnie Ty masz zgrabny a ja to chodze z piłką lekarską .... mam zdjęcie na dowód :-)
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Ja tam wiem co widziałam:-)
a i tu coś skrobnę żeby nie być anonimową.
no więc wystartowałam z wagi 72 kg przy wzroście 175. Po pierwszej ciąży już nigdy nie wróciłam do wagi z przed (+5kg zostało). Ogólnie w ciąży bardzo szybko przybieram na masie, nie wiem dlaczego, też było tak i tym razem, szybko było widać mi brzuszek. Teraz mam już +16 i pewnie na koniec dobiję do tej samej wagi z jaką skończyłam pierwszą ciążę. teraz wydaje mi się że mniej puchnę, ale mam bardzo słabe nogi, które nie mogą utrzymać chyba ciężaru i mało spaceruję. Pierwsze 3 miesiące w zasadzie przeleżałam bo ciągle chciało mi się spać albo męczyły mnie mdłości i źle się czułam a i na L4 szybko wylądowałam. To chyba przyczyna tak dużej wagi.
no więc wystartowałam z wagi 72 kg przy wzroście 175. Po pierwszej ciąży już nigdy nie wróciłam do wagi z przed (+5kg zostało). Ogólnie w ciąży bardzo szybko przybieram na masie, nie wiem dlaczego, też było tak i tym razem, szybko było widać mi brzuszek. Teraz mam już +16 i pewnie na koniec dobiję do tej samej wagi z jaką skończyłam pierwszą ciążę. teraz wydaje mi się że mniej puchnę, ale mam bardzo słabe nogi, które nie mogą utrzymać chyba ciężaru i mało spaceruję. Pierwsze 3 miesiące w zasadzie przeleżałam bo ciągle chciało mi się spać albo męczyły mnie mdłości i źle się czułam a i na L4 szybko wylądowałam. To chyba przyczyna tak dużej wagi.
reklama
-Lorelain-
ja się wczoraj ważyłam i wyszło 68 kg .... lody wychodzą