reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nabór 2007/2008 rozpoczęty

reklama
Na weekend zabraliśmy Weronikę nad morze. Byliśmy w Międzyzdrojach. Trafiliśmy na piękną pogodę. Szkoda że tylko dwa dni, ale to zawsze coś. Weronika miała koleżankę w swoim wieku i budowały zamki z piasku:-)
W przedszkolu dobrze, śpiewają od rana i tańczą przy tym. Jest wesoło. Przyszła nowa pani i tłumaczę Weronice codziennie rano że pani na nią czeka i musimy jechać się z nią przywitać. Chyba to do niej trafia:-D
Co do jedzenia to u nas jak czytam jadłospis to jestem w szoku jakie pyszności moje dziecko zajada. Je ładnie i później jeszcze w domu zajada obiadek z nami:-D Mały łakomczuszek.

Wszystkim chorowitką dużo zdrówka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Katar minął można do przedszkola iść.

Chrypka została.

U nas z katarem to jest tak 3x przeziębienie z katarem = wysiekowe zapalenie ucha.

To było pierwsze chorowanie .

U nas pojawił się problem. Weronika zaczęła robić kupkę w majteczki:-(
Może w ten sposób chce pokazać swój bunt przedszkolny?
Zauważyłam ostatnio że zrobiła się bardzo nerwowa i nie grzeczna. Pyskuje i krzyczy. Wszystko próbuje wymusić:szok::wściekła/y::-(
A jak u Was?? Widzicie jakieś gorsze zachowanie u swoich dzieci jak zaczęły chodzić do przedszkola??
Pozdrawiam cieplutko:-)

U nas super! Dorian zmienil sie troche jest mądrzejszy i taki bardziej spokojny!
I juz sie cieszy na wycieczke ktora bedzie za pare dni.

A Dominika robi kupkę w majtki w domu czy w przedszkolu???

Jeżeli w przedszkolu to może wstydzi się Pani powiedzieć.

Moja tak sobie uregulowała że kupkę robi tylko w domu, ale w zeszłym roku też miała z kupką problemy. Wstrzymywała w przedszkolu i nie chciała tam robić.

reklama
Do góry