reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MULTIMAMY - wątek główny

Hej MultiMamusie!

No niestety, nadal jestem zapakowana. Przynajmniej nie będę się denerwować, jak mój "Starszak" spędza Sylwestra pod moją nieobecność ;-) Stresuję się trochę jednak tym oporem Drugiego Maluszka.

Julisiu
Obawiam się właśnie tego, co Ty czułaś, czekając na poród w szpitalu. Sprawa się pewnie przeciągnie, a Mały zostanie dłużej w domu bez mamy. Domyślam się jednak, że On lepiej zniesie rozłąkę ode mnie.
No i mam nadzieję ostatecznie na to, że dostanę oksytocynę, bo bardzo się boję masażu szyjki :/

Dziewczyny!
Wam i Waszym Rodzinkom spełnienia wszelkich marzeń w Nowym Roku. Żeby ominęły nas dni, kiedy z bezsilności chce się tylko płakać. Zdrowia! Wspaniałych, słonecznych chwil, które pozwolą spędzać czas z Dziećmi na łonie natury i chłonąć otaczające nas piękno. Samych życzliwych ludzie wokół :-)

reklama
Witam w Nowym Roku!
Co tam u Was dziewczyny?
my spędziliśmy niespodziewanie bardzo fajnego sylwestra, w sylwestra byłam tak zmęczona że najchętniej to bym pod kołderkę wlazła i tak przywitała nowy rok ale że obiecaliśmy rodzicom że do nich przyjedziemy nie było wyjścia, a na miejscu się okazało że są imprezy i to aż dwie - moich rodziców i mojego brata i tak zamiast w domku to balowaliśmy na dwa front ;) posiedzieliśmy długo a rano było ciężko bo dziewczyny nie rozumieją że rodzice potrzebują troszkę odespać ;)
macie jakieś postanowienia noworoczne?
ja w końcu biorę się za siebie czyli ćwiczenia i dieta żeby w końcu dobrze czuć się we własnej skórze. poza tym planuję być małą egoistką, czyli znajdować czas dla siebie na książkę, na wyszywanie, na basen czy na samotne spotkania z koleżankami ;) a z pożytecznych rzeczy to podszliwować język, może jakiś kurs? mam nadzieję że nie skończy się na słomianym zapale i na koniec roku będę zadowolona z siebie ;)
dobra zaraz lecimy na spacerek więc papa

I ja sie witam w Nowym Roku :-)

Bufka - cały czas kibicujemy i trzymamy kciuki! :-)

my też spędziliśmy fajnego sylwestra u mojego brata. Bartek w drodze usnął, więc rozłożyliśy tam łóżeczko i spał cały czas, a Jasiek bawił się z kolegą 4 miesiące młodszym - szaleli strasznie, aż ten kolega rozciął czoło o szafkę kuchenną:eek:
w każdym razie Jasiek wytrwał do 2:szok::szok:
szok. pierwszy raz w życiu tak zabalował. przed 2 obudził się też Bartek i zorientował się, że nie jest w domu i już nie chciał spać, więc się zebraliśmy do domu.
ogólnie było 5 par i 5 dzieci :-)
rano byłam nieprzytomna, więc zadzwoniłam do mamy i zabrała Bartusia, a jasiek spał z nami do 11 :-D to się nazywa laba po imprezie.

I ja Was witam noworocznie kobitki moje kochanE!!!
U nas sylwester pt"mam piloto,mam laptopo":tak::-);-)Tzn na 15 wpadli znajomy z dziecmi.Zjedlismy obiad,wipili kawkę (ja winko;-)),dzieciaki się pobawili i ok19 pojechali.My polozylismy chlopakow spac,przebralismy sie w pizamy i w łózeczku zrobilismy sobie seans filmowy.Stwierdzilismy,ze nie doczekamy do 24 i o godz.22 odpalilismy szmpana,wypilismy go i padlismy:)Wbrew pozorom bardzo mi się podobalo!!!!Chyba się starzeję:-)
Julisia-ja podobnie do Ciebie i jak co roku-zadbanie o siebie(dietka,cwiczonka) i tez jakis kurs albo podyplomowka na jesien.Jak remont?
Bufka-jak tam dziewczyno????
Dominika-super,ze impreza udana!Zazdroszczę tej laby!!!Przydalaby się mi taka chociaż narzekać nie powinnam,bo przez cały weekend rano spalam do 10!!!!Mój męzus wstawal do chlopakow i bardzo dobrze mi tym zrobił;)Dzisiaj za to ja mu dalam pospac.
Liza-jak to dzien jak codzien?!Opowiadaj co robilas!

Dziewczyny Wikus od paru dni jest meeegamarudny i placzliwy.Oczywiscie zganailam to na zeba.Zaglądam mu dzisiaj do paszczy a tam juz wychodą trzy na raz!!!!Gorne jedynki i dwojka.Bidulek moj:(Wczoraj mial 2 zeby a dzisiaj juz ma prawie 5!!!Niech wylezą te cholery i dadzą dziecku (i nam) troche odpocząć!

Hej mamusie :)
Witajcie kochane w nowym roku :)
Trochę mnie nie było na forum , ale teraz obiecuję poprawę :-)
Dzisiaj moja córa kończy roczek , Boże patrzę na ten suwak i nie wierzę , że już minął rok:tak:
Mała imprezka była w niedzielę ,ale dzisiaj ma wpaść chrzestna , więc balujemy dalej:-D
W przyszły poniedziałek z kolei urodziny Mateusza , normalnie poczatek roku , a u nas impreza za imprezą;-)
Przepraszam ,że tylko o sobie , ale Kamila koniecznie chce coś dopisać na klawiaturze od siebie:-)
miłego dnia kobitki:-)

Hej
magda a no dzien jak codzien :D
Zrobiłam gyros, pojechalismy do tesciów, posiedzielismy orzy stole do 21:30, potem tesc kimał, tesciowa tez;P my poszlismy do pokoju co spalismy, wlaczylismy tv i kolo 22 zasnelam :-D potem sie obudzialm na fajerwerki i poszlam spac dalej :dry: :-)

rusałka zaglądaj czesciej :-) :* wszystkiego najlepszego dla Kamilki z okazji roczku!!! :-)

Miki zrobił bunt dzis, nie spał jeszcze, zaliczylismy spacer, zjadl obiad i oglada myszke miki! :p ehhh

Witam kobietki :)

rusałko naj naj naj dla córuni :) mase prezentów grzecznych rodziców :tak:

magda szybkiego wychodzenia zabków :)

u nas dzisiaj piękna wiosenna pogoda :) czekam az ksiezniczka wstanie i uciekamy na spacer :)

miłego dnia :)

rusałka - wszystrkiego naj dla córeczki!
mój Bartuś kończy rok za tydzień. też nie moge w to uwierzyć :szok:

a my chorzy. Bartuś ma zapalenie płuć, a ja zapalenie zatok:eek:
ledwo zipię...

reklama
Do góry