reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MULTIMAMY - wątek główny

Hej!
Melduję się jako pełnoetatowa multimama.
Rodzinka w komplecie. Jesteśmy już w domu.
Poród w porównaniu z pierwszym, choć krótszy - straszna męka.
Na razie kompletnie nie mogę się ogarnąć i emocjonalnie jestem w rozsypce - chciałabym się rozdwoić, żeby jednocześnie móc zajmować się i Jednym i Drugim Synkiem.
Mam nadzieję, że za kilka tygodni będzie lepiej, bo w tej chwili jestem podłamana.
Najważniejsze jednak, że Dzieciaczki zdrowe!
Napiszę pewnie coś więcej, jak nasze życie się choć trochę unormuje.
Pozdrawiamy Wszystkie Multimamy serdecznie!
Dziękujemy za wsparcie i za trzymane kciuki :-)

reklama
Bufka - gratulacje!!! :-) :-)
tak myślałam, ze rodzisz, bo się nie odzywałaś :-)

napisz coś więcej jak się ogarniesz :-) jak poród, ile synek ważył, mierzył itp :-)

Bufka ogromne gratulacje :-):-):-)
Nie przejmuj się kochana dasz radę :tak:
Na początku tylko to wszystko tak strasznie wygląda , najważniejsze ,że synuś jest zdrowy:tak:
Nickie spóznione , ale bardzo gorące życzenia urodzinowe dla Kacperka :-)
Dużo zdrówka , uśmiechu na buzi i samych pogodnych dni :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej,
Witam się jako mama pracująca. Nie jest wesoło, ale trwam, bo muszę.
Dzieciaki zdrowe - na szczęście.
Ja trochę zmęczona, ale mam nadzieję, że ten nasz cały kryzys finansowy będzie za kilka tygodni przeszłością. Jak to się potrafi zmienić z chwili na chwilę... Cóż - życie po prostu.

Bufka jak sobie dajesz radę?

Do góry