Cześć dziewojeWłasnie wrocilismy ze spaceru.Wikus jeszcze odsypia w wózku a Kuba poszedł do łózeczka i grzecznie zasnął.Obiad zrobiony wczoraj na zaś,wiec mam chwilkę.R dziś odbiera wyniki Kuby.Skoro sa tak szybko to chyba zadnej candidy tam nie wyhodowali.Zobaczymy zresztą.Jezeli wroci dziś wczesniej z pracy to chyba zostawie go z dziecmi i ruszę do CH.też mam dziś jakąś chandrę -może mi sie humor poprawi jak gdzies wyjdę sama?W ogóle to już tesknie za wyjściem gdzieś razem z R.Ostatni raz bylismy w kinie jak bylam w ciazy z Wiktorem.Od tamtej pory wychodzimy osobno bo nie ma komu zająć sie dziecmi.Brakuje mi tych wspolnych wypadów jak choleraMama wraca z Niemiec dopiero w styczniu a poza nią nikomu innemu dzieci nie zostawięNo nic-trzeba sie dostosować do sytuacji i nie biadolić
Bufka-ja nawet juz nie marzę o wyspaniu.Codziennie chcę tylko dotrwać do powrotu R z pracy i wręczyć mu choć 1 sztukę.Czasami uda się,ze przejmie obu to mam wtedy chwilkę dla siebie.Takie 10 min samej w pokoju z kubkiem kawy to dla mnie luksusPowaznie!Przez pare min w ciszy i nicnierobieniu potrafię się zrelaksowac bardziej niz w nocy z przerywanym snem.
maks_olo-ja na takie laski przestałam zwracac uwagę.piszą takie bzdury na forach,ze szkoda im odpisywac/Myśle,ze ta o ktorej piszesz albo powiedziala 1 slowo za duzo i teraz nie wie jak wybrnąć albo na prawdę myśli,ze ktoś jej uwierzy w te bujdy.Jestem w stanie uwierzyc,ze ktoś zrobił dziecku zabawkę samemu-jedną góra dwie,ale nie wszystkie!!No chyba,ze sie dzieciak bawi kartonami i rolkami od papieru toaletowego???A sąsiadki masz wybitne!Też bym zje...ła od góry do dołu!!!
mamaola-hej.życzę zdrówka dla dzieci.pisz częściej;-)
Liza-męża wymeczylam wczoraj-a raczej on mniejak samopoczucie?lepiej juz?co dobrego dzis na obiad masz???:-)
na-tuska-miłego spotkania z kolezanka.czekamy na relację
Bufka-ja nawet juz nie marzę o wyspaniu.Codziennie chcę tylko dotrwać do powrotu R z pracy i wręczyć mu choć 1 sztukę.Czasami uda się,ze przejmie obu to mam wtedy chwilkę dla siebie.Takie 10 min samej w pokoju z kubkiem kawy to dla mnie luksusPowaznie!Przez pare min w ciszy i nicnierobieniu potrafię się zrelaksowac bardziej niz w nocy z przerywanym snem.
maks_olo-ja na takie laski przestałam zwracac uwagę.piszą takie bzdury na forach,ze szkoda im odpisywac/Myśle,ze ta o ktorej piszesz albo powiedziala 1 slowo za duzo i teraz nie wie jak wybrnąć albo na prawdę myśli,ze ktoś jej uwierzy w te bujdy.Jestem w stanie uwierzyc,ze ktoś zrobił dziecku zabawkę samemu-jedną góra dwie,ale nie wszystkie!!No chyba,ze sie dzieciak bawi kartonami i rolkami od papieru toaletowego???A sąsiadki masz wybitne!Też bym zje...ła od góry do dołu!!!
mamaola-hej.życzę zdrówka dla dzieci.pisz częściej;-)
Liza-męża wymeczylam wczoraj-a raczej on mniejak samopoczucie?lepiej juz?co dobrego dzis na obiad masz???:-)
na-tuska-miłego spotkania z kolezanka.czekamy na relację