hejka!!!
jakiego mam dzielnego przedszkolaka!!! mój synuś znów dziś bez krzyków i płaczu poszedł do przedszkola :-) normalnie moje serce mięknie... zobaczymy jednak czy cokolwiek jadł...
dziewczyny Wasze dzieciaki tak mało urosły od zeszłej zimy? bo mój urósł o co najmniej dwa rozmiary i musiałam mu znowu 3 kurtki i spodnie na zimę kupić
jeszcze czeka wydatek na buty
na-tuska głównym kryterium jest to, aby nie przekraczać 504zł na osobę... poza tym musisz miec pisemną zgodę pracodawcy, zaświadczenia z US i jeszcze kilka papierków...
najlepiej się dowiesz jak udasz się do MOPSu lub GOPSu (zależy gdzie mieszkasz) i tam Ci wszystko łopatologicznie wytłumaczą
bo ja już 3 rok składam, a i tak zawsze chodzimy się pytać, bo zawsze zapomnę ;-)
witamy
karolino ;-) ja zawsze chciałam parkę, ale teraz właśnie na względy ekonomiczne, to cieszę się, że mam dwóch chłopców, bo to jednak mniejszy wydatek;-) te same ciuchy, identyczne zabawki...
nasz synek też był pierwszy, wyczekiwany, wychuchany, ale to nie znaczy, że nie może nosić ciuchów po kimś... nie uważam tego za wstyd, a jedynie za okaz zdrowego rozsądku ;-) nie mówię, że nie am nowych ciuchów, bo ma masę, ale równie dużo ma z lumpków
ladygab to miałaś trochę przeżyć... ja miałam pierwszą cesarkę, bo synek źle ułożony i druga też cesarka, bo bardzo krótki odstęp między porodami...
szczerze mówiąc, jak będę miała 3 dziecko, to też chcę cesarkę...
moje dzisiejsze zakupy dla mnie - body!!!! rewelacja!!! zawsze mam gołe nerki i zimno mi, a teraz komfort i mogę się schylać ile chcę
zamówiłam dziś dla chłopaków ciuchu z NEXTa - zobaczymy jaka będzie jakość...
trójkowamamo ja też mam już chłopaków obkupione, ale i tak jak jestem w sklepach, to zawsze coś dokupię
to czapkę, to rękawiczki, to polar, bo będzie pasował
z torbami pójdę
buty – tak samo jak Ty – kupiłam sobie jesienne i pewnie całą zimę będę w nich chodzić
zazdroszczę córci z tego względu, że można sobie robić babskie wypady