maks_olo
Kwietniowi Chłopcy :)
ja też miałam trochę większy kombinezon, ale nie aż takA w kombinezon sie wciśnie, bo to mąż kupował i był o wiele za duży :-)... ale chce jeszcze upolować coś w ciuchlandii jakieś grube spodnie z 2 pary... wiadomo dla dzieci trzeba mnieć kilka par na przebranie.
no ja mam dla chłopaków po kilka kompletów... Maks ma 4, a Olek 3. Tylko buty mają po jednej parze
haha jak ja się cieszę, że mam już to za sobą no ale Kochana - każda z nasz to przeszła lub przejdzie - teraz będzie tylko lepiej no i ciesz się, że masz taką zdolniachę w domuAsia wstaje już na całego, wszędzie gdzie można, więc dlatego mało mnie na necie, bo muszę mieć oczy dookoła głowy... tylko patrzeć jak zacznie biegać.
a pamiętasz jak pisałaś, jaki to Synuś grzeczny? zazdrościłam ale nie martw się - teraz nie będzie tak cały czas - tylko takie etapy, skoki - raz ciężej, raz lżej.Mam problem z Szymonem.Zaczął się bunt 2-latka, strasznie broi i bije Asię. Babcia mówi, że 'cofa się w rozwoju", bo udaje małe dziecko. Każe się nosić na rękach, albo prowdzić za rączkę jak teraz robimy z Asią, normalnie paranoja... no cóż musimy to przejść.
z tym biciem to co prawda kłopot (nas to na szczęście ominęło) - musisz Szymusiowi bardzo dużo tłumaczyć i powtarzać NIE WOLNO. A to, że broi i się cofa - to normalne i trzeba to przeczekać