reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

może cos o nas?

Dyziu przeszlam na ten watek by nie zasmiecac innych! Pytam bo mowilas cos ze jedziesz pod wroclawia wozki ogladac! Ja pochodze z wroclawia i mam rodzine w swidnicy! Sama gralam w siatkowke kiedys i bardzo ze swidnica rywalizowalysmy! Widac ze jestes jedyna bliska sasiadka dla mnie! Jesli juz sie bedziesz do wroclawia wybierac to zajrzyj tez na dawny plac PKWN.Tam po jednej stronie skrzyzowania maja tez sklep dzieciecy i bardzo ladne rzeczy! Nie umiem ci powiedziec dokladnego adresu ale warto poszukac! Moja siostra kupowala tam lozeczko i inne rzeczy!
Ja mam teraz troche daleko ale jakbym w polsce mieszkala to na pewno bym tam zawitala!

reklama
Krecik, ja nie jestem rodowita Świdniczanką, mieszkam tu dopiero 3 lata, właściwie to pochodzę z Kędzierzyna-Koźla (też siatkarskie miasto :) ) .
A ten Plac PKWN to nie wiesz jak sie teraz nazywa ?

Jest jeszcze we Wrocławiu na wylocie na Poznań taki baby-hipermarket, BabyMaxx (www.babymaxx.pl) , jak mi sie uda to sie tam wybiore w weekend :)

W każdym razie pozdrawiam krajankę :):):)

Niestety nie wiem jaka teraz ma nazwe ten plac, mozliwe ze z przyzwyczajenia dalej sie tak nazywa! Wroclawianie to wiedza i ci pomoga!
A z kedzierzynem tez sie gralo, oj gralo!!!
Co do tego BABY MAXX to wiem tylko ze to gdzies w psarach i ten sklep nalezy do kolegi mojego taty. Niestety dawno kontakt sie urwal bo ten czlowiek jest bardzo biznesem pochloniety!
Ale zycze udanych lowow!
Co do tego pkwn sprobuje cos jeszcze poszukac i moze znajde namiary!!!

OK, dzieki :)

Bo ja we Wrocku to znam tylko Plac Grunwaldzki i okolice PKP/PKS :)

A do Babymaxxa sie wybieram tylko poogladac, bo tam jest ogromny wybor, samych wozkow ok. 300, ale kupowac tam chyba nie bede bp podobno jest dosc drogo :)

Buziaki :)

Penetrowalam wlasnie plan wroclawia i to musi byc ul. Sadowa (napisze z bledem Sondowa, bo nie mam polskiej czcionki , ale chodzi mi o Sädowä ulice). To jest prawie w centrum, ten plac to jest chyba teraz plac legionow!
Ale sklep musi byc przy Sädowej! To jest bardzo duze skrzyzowanie nie trudne do znalezienia!
Jakbym byla we wrocku to mogly bysmy sie umowic na takie lazenie po sklepach, bo wroclaw znam doskonale i poruszac sie po nim umiem,tylko z nazwami mam problemy!
No wlasnie ten plac o ktorym mowie jest niedaleko dworca (nie sugeruj sie ze blisko- mowie niedaleko)

Krecik pisze:
Jakbym byla we wrocku to mogly bysmy sie umowic na takie lazenie po sklepach, bo wroclaw znam doskonale i poruszac sie po nim umiem,tylko z nazwami mam problemy!

A nie wybierasz sie ? :)

ja mam 24 lata z zawpdu jestem tech obslugi ruchu turystycznego i mam duze problemy z praca nie moge nic znalezc chcemy dzidziusia bardzo ale zast sie czy wtedy moje szanse na prace nie zmniejsza sie do zera mam duzy dylemat przed soba:(

Mlodziutka jestes i taka ambitna!!! Fajnie! Taniec towarzyski to cos wspanialego, a czy twoja Marysia tez tanczy w brzuszku jak mamusia??
A ty Magdaomar tez dasz rade!! Ale pamietaj nic za wszelka cene! Nawet jak teraz nie znajdziesz pracy to nie jest powiedziane ze po porodzie nie znajdziesz! Teraz mysl o dzidzi i choc to bardzo trudne to nie rob sobie stresu przez ta sytuacje w jakiej jestes!! Zobaczysz z czasem wszystko sie pouklada!!! Zycze ci tego z calego serca!!!

reklama
magdaomar,ja jestem z tej samej branży ale oprócz tego,że studiowałam hotelarstwo,a teraz rekreacje to jestem pilotem wycieczek...ciąża zastopowała mi narazie możliwość pracy w tym zawodzie ale jestem dobrej myśli i mam nadzieje ż ewiosną 2007 wrócę do wyjazdów,chociaz napewno nie będę jeździc tak często jak do tej pory...dziecko nie może byc przeszkodą,zwykle jest motywacją!Nie martw się,napewno nie będzie tak źle,trzeba wierzyc że jeśli cos kochamy robić to jesteśmy w tym dobre i uda nam sie w tym zawodzie znaleźć pracę!!!

Do góry