reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

może cos o nas?

Drogie dziewczynki! Czy moglybyscie wkleic fotki swoich buziek? Wiem jak wyglada OLA; ELPIS; ANECZKA; EWAN, ale jest nas coraz wiecej i bylo by milo wiedziec mniej wiecej do kogo sie pisze! To nie przymus tylko prosba!! Co wy na to??? :laugh:

reklama
Co prawda moich zdjec jest juz tutaj sporo ale moze dla zachety wysle tez swoja fotke!!
Pozdrawiam

Kreciku,Nie będe się kłócić ale jak ja widze aparat foto to spieprz... od zawsze.Jestem nie fotogeniczna.Jakbym dała tu swoje zdjecie to bym nigdy już na te forum nie wlazła.Moge dać meza tesciowa i wszystko inne tylko nie siebie.Hehe.Najgorzej było na ślubie.Fotograf sie darł bo ja podobno takie paskudne miny robie,szczęka mi sztywnieje i dziwnie wychodze.

ty mnie nie odstraszasz tylko zachecasz by cie zobaczyc!!! ;D
Pamietaj ze nie ma brzydkich kobiet tylko sa nieuczesane, a jak na zdjeciu zle wyszlas to zwal na fotografa!!! Ja nie chce oceniac waszego wygladu tylko troszke sie z wami zapoznac!!!

Mnie tez juz chyba kazdy zna i ta moja fotka nie jest najlepsza, ale dla zachety mozna sie poswiecic!! Fajnie ze wam sie ten pomysl podoba ale czy moge liczyc jeszcze na to ze i tym mamusiom ktorych jeszcze nie"poznalam" tez ten pomysl wyda sie ok?

reklama
Milo cie jeszcze raz poznac!!! Nie wiedzialam ze mam taka ladna sasiadke!!! (nie mysl ze jestem w lewo) Poprostu inaczej sobie ciebie wyobrazalam! Pozdrawiam!!!

Do góry