a jeszcze mi kaftaników, śpiochów brakuje, ehh. z bodami dam sobie spokój co najwyżej jeszcze ze 2 na długi rękaw kupie. a mam takie pytanie bo ja praktycznie większość kupuje na 62 z taką myślą że na dłużej starczy więc nie wiem ile powinnam mieć na 56,
reklama
I
inna_a
Gość
Aneczka87- słodkie te twoje ciuszki
Margana
Fanka BB :)
Aneczka super te ciuszki!
Wiesz co ja tez głównie kupuję rozmiar 62 i 68. 56 tez mam kilka ciuszków, ale nie za dużo, bo mogą się w ogóle nie przydać, a mogą sie przydać bardzo krótko. Zawsze mozna po porodzie coś dokupić jak by sie okazało, ze dzidzia mała sie urodzi i dłuzej bedzie potrzebować taki rozmiar, a tak to szkoda jak by miałao nie byc uzyte. Poza tym rekazki zawsze mozna podwinąć.;-)
Na pewno nie kupuje w rozmiarze 56 rzeczy typy kurteczki, sweterki, bluzy itp. Kilka bodziaków, śpiochów i pajacy starczy.
Wiesz co ja tez głównie kupuję rozmiar 62 i 68. 56 tez mam kilka ciuszków, ale nie za dużo, bo mogą się w ogóle nie przydać, a mogą sie przydać bardzo krótko. Zawsze mozna po porodzie coś dokupić jak by sie okazało, ze dzidzia mała sie urodzi i dłuzej bedzie potrzebować taki rozmiar, a tak to szkoda jak by miałao nie byc uzyte. Poza tym rekazki zawsze mozna podwinąć.;-)
Na pewno nie kupuje w rozmiarze 56 rzeczy typy kurteczki, sweterki, bluzy itp. Kilka bodziaków, śpiochów i pajacy starczy.
Margana
Fanka BB :)
Dziewczyny co sądzicie o takim termoopakowaniu z podgrzewaczem samochodowym 2w1:
PODGRZEWACZ SAMOCHODOWY Baby Ono 2w1 Termotorba (1714543222) - Aukcje internetowe Allegro ?
Myślicie, ze opłaca się coś takiego kupić zamiast zwykłego termoopakowania? Myślicie, ze to działa? A moze któras z Was mamuś juz go używała?
Bedę wdzieczna za wszelkie opinie
PODGRZEWACZ SAMOCHODOWY Baby Ono 2w1 Termotorba (1714543222) - Aukcje internetowe Allegro ?
Myślicie, ze opłaca się coś takiego kupić zamiast zwykłego termoopakowania? Myślicie, ze to działa? A moze któras z Was mamuś juz go używała?
Bedę wdzieczna za wszelkie opinie
A ja myślałam, że tylko ja tak się pospieszyłam z wyprawką dla maleństwa Pomimo tego, ze nie znam jeszcze płci mam już dużo ubranek i wszystkie w neutralnych kolorach ale wiele z nich dostałam od koleżanek. Natomiast w tym tygodniu pokusiłam się i kupiłam już wóżek, fotelik samochodowy i łóżeczko
Majuśka, ja myślałam nad czymś takim z Ikea, cena 380 zł
Angun, ja poluję na łóżeczko z tej samej serii, co ta komoda do przewijania, jak mi się nie uda kupić używanego w dobrym stanie, to kupimy w Ikea, nowe 300 zł
Ja właśnie kupiłam łóżeczko z tej serii w Ikea jest prześliczne niby takie proste a jednak zachwyca Do tego jeszcze planuję dokupić szafę z kompletu ale zastanawiam się czy nie jest za mała ??? do tego komoda tez z Ikea 4 szuflady za ok 300 zł i mebelki do pokoju gotowe Tylko jeżeli chodzi o tą serię, to nie w każdej Ikea są dostępne. We Wrocławskiej nie było, ale byłam w Niemczech i przy okazji udało mi się kupić to łóżeczko ale było ostatnie więc nawet się nie zastanawiałam czy brać
Evni, no co Ty mówisz, że nie było we Wro tego łóżeczka! kurcze, byłam jakoś miesiąc temu i jeszcze je mieli!
Chociaż dzisiaj zaczęłam się zastanawiać, czy nie kupić łóżeczka turystycznego zamiast standardowego, będziemy dość dużo podróżować, sama już nie wiem
Chociaż dzisiaj zaczęłam się zastanawiać, czy nie kupić łóżeczka turystycznego zamiast standardowego, będziemy dość dużo podróżować, sama już nie wiem
reklama
julieet do listopada jeszcze trochę czasu więc na pewno będzie jeszcze dostawa A co do łóżeczka turystycznego to wszystko zależy od Was. My pewnie tez takie kupimy, żeby dziecko miało gdzie spać jak pójdzie na pierwszą nockę do dziadków Ale nie wiem kiedy to będzie i czy będę chciała się rozstać ze swoim maleństwem ;P
A czy łóżeczka turystyczne mają też regulowaną wysokość dna ?
A czy łóżeczka turystyczne mają też regulowaną wysokość dna ?