reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

aneczka87- piękne ciuszki :) sweet
onanana- ty też jakie słodkie ciuszki kupiłaś nono :) sporo ich
Ssabrinaa- też zakupki widzę były ładne :p

Łóżeczko jednak dostanę także mam problem z głowy :)
Ja przewijak chcę mieć w łazience, bo mam sporo miejsca chcę dołączyć do szafek łazienkowych dłuższy blad i pod nim zrobić półki kosz itp... odrazu będę mieć wszystko pod ręką i też zlew w razie w... A kupię nakładke tą na blad taki przewijak.

reklama
andrzelika nie bedzie ci za daleko do lazienki w nocy zeby przewinac dziecko?
Ja tak sobie mysle ze musze miec wszystko pod ręką. Przewijak tuz obok łóżeczka albo nadstawka na łóżeczko. I wygodny kąt do karmienia przy łóżeczku. Pamietam jak przy Maćku miałam plan aby chodzić z nim karmić go piersią do drugiego pokoju gdzie stał wygodny fotel. Ale w rezultacie nie chciało mi sie odejść nawet kilku kroków i siadałam na krzesle obrotowym przy biurku komputerowym - strasznie niewygodne.

Ja to w ogóle nie wiem gdzie sie pomieszczę z tym wszystkim! Nie mam pojęcia gdzie i na czym w nocy bede karmić. Ledwo co łóżeczko wciśniemy do pokoju, o niczym innym nie ma mowy:baffled:

A to reszta moich ostatnich zakupów:-)

PICT0735 (1).jpgPICT0735 (2).jpgPICT0735 (3).jpg

Bryszka no fakt, nie chciałabym teraz mieszkania szukać na szybkiego. Mam nadzieję, ze szybko znajdziecie coś odpowiedniego! Ale mieszkanie z rodzicami tez mnie nie cieszy.

Aneczka, Margana prześliczne ciuszki!!!
Oj dziewczyny aż mi głupio bo my na nowe idziemy, tam są 3 pokoje i ja już w ogóle nie wiem jak to rozwiązać wszystko heh..

Margana sliczne ciuszki.

Ja wczoraj kupilam dwa pajacyki z Disneya z Kubusiem Puchatkiem a moj glupi maz nie pozwala mi sie nimi cieszyc :wściekła/y:.
Caly czas nie pozwala mi niczego kupowac, bo uwaza ze jeszcze za wczesnie, glupie przesady:wściekła/y: a ja jutro zaczynam 6 miesiac :baffled: Zaczyna mnie to draznic, mam w domu tylko kilka rzeczy i wogole nie moge sie nimi cieszyc :no:

Aneczka87, Margana - śliczne ciuszki.

My w weekend zanurzymy się w piwnicy i wyjmiemy ciuszki po starszym synu, żeby rozeznać się co jest a co trzeba dokupić :)

angie80, zabierz swojego na zakupy to może się przekona.ja po poniedziałkowej wizycie powiedziałam swojemu że mnie to nie obchodzi ale choć jedną rzecz muszę kupić. skończyło się na 6.a i mąż się zaangażował:)teściowej nic nie mówię bo ona będzie miała swoje ale, a swojej jak się chwaliłam nowymi zdobyczami to tez się zapytała czy nie za wcześnie, ja do niej mówię że z wielkim brzuchem nie będę łazić, a poza tym tak finansowo nie odczuje, jakbym nagle miała parę tysięcy wyłożyć.i przyznała mi rację:)

reklama
Margana super ciuszki :-D
angie moj to na samym poczatku nie chcial zebym cokolwiek kupowala dopiero tak po tych USG zebysmy wiedzieli ze z dzieciatkiem jest wszystko ok:tak: no a teraz jak mu mowie ze sa promocje tak jak np z tym lozeczkiem to od razu mi mowil to zamawiaj bo moze sie juz taka okazja nie trafic a wozek tez juz upolowalismy wiec jest spoko:tak: no a w przyszlym miesiacu moj ma 2tygodnie urlopu i juz zapowiedzial ze zabiera mnie na zakupowe szalenstwo i bedzie chcial zebym juz to co najwazniejsze kupila czyli ciuszki i jakies tam dodatki a reszte z nowu w nastepnym miesiacu :-) Wiec moze warto pogadac z chlopem i wytlumaczyc mu ze juz jestes w tym 6miesiacu i ze teraz jeszcze jestes w pelni sil latac i kupowac a tak jak on bedzie chcial na sam koniec to ty juz nie bedziesz miala tez sil latac kupowac i urzadzac wszystkiego bo to bedzie taki czas na ostatnie odpoczynki itd :tak: sprobuj pogadac i wytlumaczyc mu ;-)

Do góry