reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

reklama
Gola, te małe Emu są rozwalające :-D A wiesz gdzie ciuszki były kupowane, czy to taki zlepek? Bo moja przyjaciółka mogłaby mi trochę wysłać, gdybym jej napisała co dokładnie chcę ;) Strasznie mi się podobają Twoje ciuszki :)

ponko wszystko jest z Primark`a (atmosphere), więc dosłownie za "grosze" kupione, ale jakość naprawdę fajna:)

Miałam nadzieję, że powiesz, że to Primark :D Aż sama pojechałabym sobie do Bristolu do przyjaciółki na małe zakupy :p Może na początku września jeszcze mnie wpuszczą do samolotu, chociaż szczerze wątpię :-p

Ponko na części ciuszków - np na wieszaczkach pisze ewidentnie Primark, a na bodziakach , pajacykach Early Days - ale to seria ciuszków niemowlęcych właśnie z Primark`a, a co do lotu, trzeba wcześniej sprawdzić jak dane linie lotnicze na kwestie kobitek ciężarnych w baaardziej zaawansowanej ciąży się zapatrują, czytałam gdzieś, że większość linii nie wpuszcza na pokład kobiet powyżej chyba 32, czy 34 tc... ;-)

Jak do 34t. to jeszcze na początku września mam szansę się załapać i na pół tygodnia chociaż sobie pojadę :) Bo primark jest strasznie tanii i skoro można dostać masę ciuchów z dobrej jakości i przy okazji zafundować sobie wakacje, to ja się na to piszę ;)

Gola swietne sa te ubranka,no i to jest fakt ze Primark to jest bardzo tani sklep i sie mozna tam obkupic po pachy za grosze jesli chodzi o dzieci :tak:
ponko tak jak Gola wyzej pisala to na poklad lotniczy prawdopodbnie wpuszczaja do 32tc ale najlepiej sie trzeba upewnic bo nie jestem pewna :tak:;-)

Gola te ciuszki sa rewelacyjne :-)

Ponko a co do linii lotniczych to faktycznie jest do do 32 lub 34 tyg ale niektore linie widzac kobiete w zaawansowanej ciazy wymagaja zaswiadczenia od lekarza ze nie ma przeciwskazan do lotu mimo iz jest to wczesniej niz 32 tyd. Slyszalam o przypadkach ze po prostu odmowiono wejscia na poklad takim kobietom bo nie mialy owego zaswiadczenia

Patrzyłam dzisiaj na linie ryanair którymi bym leciała do Bristolu i wpuszczają do 36 tygodnia! Chyba szykują mi się małe wakacje we wrześniu ;)

reklama
Ponko co do Ryanair to chyba najmniej przyjazne linie lotnicze na swiecie, dlatego radzilabym Ci zebys miala takie zaswiadczenie od lekarza jezeli bedziesz sie wybierac we wrzesniu, bo lepiej uniknac niemilej niespodzianki.

Do góry