reklama
Gola84
Fanka BB :)
Gola, te małe Emu są rozwalające A wiesz gdzie ciuszki były kupowane, czy to taki zlepek? Bo moja przyjaciółka mogłaby mi trochę wysłać, gdybym jej napisała co dokładnie chcę Strasznie mi się podobają Twoje ciuszki
ponko wszystko jest z Primark`a (atmosphere), więc dosłownie za "grosze" kupione, ale jakość naprawdę fajna
Gola84
Fanka BB :)
Ponko na części ciuszków - np na wieszaczkach pisze ewidentnie Primark, a na bodziakach , pajacykach Early Days - ale to seria ciuszków niemowlęcych właśnie z Primark`a, a co do lotu, trzeba wcześniej sprawdzić jak dane linie lotnicze na kwestie kobitek ciężarnych w baaardziej zaawansowanej ciąży się zapatrują, czytałam gdzieś, że większość linii nie wpuszcza na pokład kobiet powyżej chyba 32, czy 34 tc... ;-)
Jak do 34t. to jeszcze na początku września mam szansę się załapać i na pół tygodnia chociaż sobie pojadę Bo primark jest strasznie tanii i skoro można dostać masę ciuchów z dobrej jakości i przy okazji zafundować sobie wakacje, to ja się na to piszę
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Gola swietne sa te ubranka,no i to jest fakt ze Primark to jest bardzo tani sklep i sie mozna tam obkupic po pachy za grosze jesli chodzi o dzieci
ponko tak jak Gola wyzej pisala to na poklad lotniczy prawdopodbnie wpuszczaja do 32tc ale najlepiej sie trzeba upewnic bo nie jestem pewna ;-)
ponko tak jak Gola wyzej pisala to na poklad lotniczy prawdopodbnie wpuszczaja do 32tc ale najlepiej sie trzeba upewnic bo nie jestem pewna ;-)
Gola te ciuszki sa rewelacyjne :-)
Ponko a co do linii lotniczych to faktycznie jest do do 32 lub 34 tyg ale niektore linie widzac kobiete w zaawansowanej ciazy wymagaja zaswiadczenia od lekarza ze nie ma przeciwskazan do lotu mimo iz jest to wczesniej niz 32 tyd. Slyszalam o przypadkach ze po prostu odmowiono wejscia na poklad takim kobietom bo nie mialy owego zaswiadczenia
Ponko a co do linii lotniczych to faktycznie jest do do 32 lub 34 tyg ale niektore linie widzac kobiete w zaawansowanej ciazy wymagaja zaswiadczenia od lekarza ze nie ma przeciwskazan do lotu mimo iz jest to wczesniej niz 32 tyd. Slyszalam o przypadkach ze po prostu odmowiono wejscia na poklad takim kobietom bo nie mialy owego zaswiadczenia
reklama
Ponko co do Ryanair to chyba najmniej przyjazne linie lotnicze na swiecie, dlatego radzilabym Ci zebys miala takie zaswiadczenie od lekarza jezeli bedziesz sie wybierac we wrzesniu, bo lepiej uniknac niemilej niespodzianki.