reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

Angie świetne te pajace z sówkami, coś innego, bo ostatnio dużo żyraf widziałam ;-)
Ja nie mogę się opanować od zakupów dla Juniora, ale staram się wyszukiwać okazje.
Na większe zakupy wybierzemy się z mężem za 2-3 mies., bo nawet teraz nie ma wyboru w fajnych grubszych rzeczach dla zimowych niemowlaków. Mój mąż z uśmiechem reaguje na moje zakupy, cieszy się, jak widzi, jakie malutkie i słodkie są te ubranka :-)

reklama
angie80- piękne te ciuszki :) takie słodkie kupowanie takich malutkich rzeczy jest przyjemne i z miłą chęcią straciło by się jk najwięcej pięniedzy i nie żałowało, aż ciężko się powstrzymać jak się takie coś widzi przed kupnem.

nimfiii - obawiam się, że u mnie też się to tak skończy :) że będziemy musieli dołożyć jakąś większą szafę, i wtedy spokojnie będę mogła tam upychać wszystkie rzeczy maleństwa :) :p

andrzelika - ja też się bardzo cieszę, że mój mąż taki chętny do tych zakupów... przyjemnie się z nim rozmawia o wyprawce dla dziecka i łazi po sklepach :)

mój mąż jakbym przyniosła coś do domu to by schizował się na maksa wiem,że to przez obawy i może jak kiedyś powiedział mi po pronieniu, że nie tylko nie chciał żebym brała ciuszki od ciotki dla dziecka, bo poronie, ale przez to że jakby coś się stalo będę bardziej cierpieć,bo przygotowywałam sobie oglądałam, to fakt ruszło mnie później to bardzo jak straciłam ciąże jak mój mąż wynosił te ciuszki to była dla mnie masakra, nie powiem, że nie mam w szafce z 5 par śpioszków skarpetki, bo to dostałam od siostry kupiła mi i trzymam w szafie , ale nic mu nie mówiłam :p przecież nie wywale tego na strych...

nimfiii - obawiam się, że u mnie też się to tak skończy :) że będziemy musieli dołożyć jakąś większą szafę, i wtedy spokojnie będę mogła tam upychać wszystkie rzeczy maleństwa :) :p

:)

Dla nas jedynym ratunkiem były szafki wiszace np nad łózko ;) W taki sposób przez ostatnie 2 lata zdobylismy z 6 nowych szafek.

angun na Allegro sa zimowe rzeczy, az sama bylam zaskoczona, ale tym sposobem mam już kilka polarowych i welurowych pajacykow i ze 2-3 spiworki. Wole kupowac teraz zimowe rzeczy bo wiem z doswiadczenia (kupujac rzeczy dla Macka) ze przed sama zima to ceny sa jak z kosmosu.

Dziewczyny dzisiaj w biedronce widziałam bardzo ładne i tanie poduszeczki i kocyki dla niemowląt. Tylko, że one są cieniutkie i dlatego ich nie wziełam ale przecież takie cienkie kocyki też są potrzebne, nie?!?

A więc pisałam już dziś, że ciuszki są z paczki z Anglii od rodziny:)
Najbardziej zachwycają mnie jeansowe rurki i Emu, bo sama też w tym najczęściej chodzę;-) to ok na pół roczku.
Pajacyki na noworodka, a bodziaki są gdzieś na roczek (może nawet na więcej )

Załączniki

• DSC_0043.jpg
    DSC_0043.jpg
    116,4 KB · Wyświetleń: 54
  • DSC_0045.jpg
    DSC_0045.jpg
    117,8 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC_0044.jpg
    DSC_0044.jpg
    132,1 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Gola, te małe Emu są rozwalające :-D A wiesz gdzie ciuszki były kupowane, czy to taki zlepek? Bo moja przyjaciółka mogłaby mi trochę wysłać, gdybym jej napisała co dokładnie chcę ;) Strasznie mi się podobają Twoje ciuszki :)

Do góry