reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

Dziewczyny Wy juz kupujecie kozaczki na zime? Kurczę, ja sie jakoś boje, ze jeszcze małej noga urosnie i bedą za małe:baffled:
Ja się już rozglądam na Allegro (rzecz jasna). Na zimę chcę Geox Respira 21 a na jesień jakieś trzewiki też z Goxa, ale 20. Teraz Zosia "chodzi" w adidaskach Geoxa 19... tzn. póki co stawiam ją w nich na spacerze na różnych podłożach, co by się uczyła.

reklama
ANKUSCH Na zime zamiast bucickow bedzie mial miekkie buciki od kombineoznu jednoczesciowego.

AGALODZ mozesz mu kupic tez takie miekkie butki jak taka misiowa gruba skarpeta ;-) moj caly czas w nich jezdzi.

Ja mam dla Kornelka na zimę Bartka sympateksy r.23 ale sa mniejsze i kozaczki z kożuszkiem tez 23 i sa mniejsze a teraz chodzi w geoxaxch 21 a na wisosne mam juz bartki 22

nam właśnie brakuje tylko bucików zimowych:tak:

wczoraj kupiłam jeszcze parę zimowych ubranek w H@M
rajtki, sweterek, czapę z rękawiczkami:tak:

hmprod

hmprod

hmprod

mirelka tez kupilam te rajtki jak Wy to mowicie, spodobaly mi te kolorki i ze sa takie cieplejsze, do tego kupilam biale body z koroneczka, musze jeszcze jakies szorty dokupic. Ja dostalam fioletowe buty z clarksa,ale pewnie jeszcze jakies dokupie.

Anus a jak wy mówicie? ja ogólnie mówię rajtuzy albo rajstopy rajtki taki skrót hihih:tak: mi się właśnie też te kolorki spodobały były jeszcze zamiast brązu fiolet też ładne ale mamy już jedne fioletowe.:tak:

mirelka u nas sie mowi rajstopy, ale ja jestem z warminsko mazurskiego tam duzo rzeczy sie inaczej mowi. Ale podoba mi sie ten skrot rajtki, slyszalam to juz u mojej kolezanki. ja wlasnie widzialam te fiolotowe,ale mamy duzo fioletu w naszej garderobie ,a braz ladnie komponuje sie z fioletem.

dziś przyszły Igora kozaki na zimę, super są, chociaż założenie ich jemu na nogę graniczy z cudem, który na szczęście miał jednak miejsce, natomiast nieźle się napociliśmy z mężem zanim zaskoczyło, hyhy. No ale jestem bardzo zadowolona, bo wyglądaja jeszcze lepiej niż na zdjęciach i jak na Ecco to były w super cenie.

reklama
mirelko śliczne rzeczy, mamy niemalże identyczną czapę i rękawice też z H&M, u nas też się mówi rajtki ;P Rajstopy, rajtuzy też ;)
Syl pokaż te kozaczki! :)

PS Laski a moja mama ma bizika na punckie ciuchów dla młodej kupiła jej 3cią kurtkę z 5.10.15 , ma dwie białe z wójcika, tzn jedna jest ecru, a ta jest bladoróżowa - ładna i z 99 zł za 59 kupiła, normalnie 69.http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-2-lat/produkt/kurtka-niemowleca-5a2301?c=2516

Ostatnia edycja:
Do góry