reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

Anek ja kupiłam Zuzia pchacza z smily play i u nas sie sprawdza, Zuzia jak go dorwie to pomyka sobie po pokoju takze cieszę się ze jej to kupiłam.

reklama
moja to z tym pchaczem wygladala jak Babuszka w sanatorium, to on ja prowadzil a nie ona jego. a teraz probuje posadzic dupinke na hipcia :-) u nas furore robi kuchnia Marika co rusz przy niej stoi i pichci.

My mamy hipcia pchacza i na razie Tymek średnio się nim interesuje...czasami popcha go na kolanach, może za niedługo zacznie etap prowadzania hipcia(mamy go od niedawna).Mamy również stolik muzyczno-ed. fisher price i Tymek go uwielbia.Staje przy nim włącza muzyczkę i tańczy.

my tez mamy pchacza ale musial zostac rozmontowany bo po pol godzinie pchania Lili nosiła go w górze co stało sie bardzo niebezpieczne.
Dziewczyny ma ktoś szczeniaczka uczniaczka? Zbieram opinie bo chce kupic małej na urodziny.

reklama
ewika my mamy w wersji polskiej, na początku mała średnio była zainteresowana, teraz mała często się nim bawi, ma min. wesołe piosenki które wywołują uśmiech na twarzy nawet porusza się w rytm piosenek:tak:
Bardzo fajna zabawka ma dużo melodyjek, wierszyków, uczy alfabetu, zwrotów grzecznościowych:tak:

my nie mamy pchacza ale chcę kupić jeździk :tak:

Do góry