reklama
anus0207
Fanka BB :)
my mielismy pchacz z chicco i mamy hipcia ale u nas sa panele i na tych panelach to srednio te pchacze sie zachowują, wywrotne jak diabli, na dywanie chyba jest lepiej.
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
My mamy pchacza i na dole akurat mamy wszedzie panele jedynie w salonie mamy dywanik na srodku ale mlody popyla z tym wszedzie i jak na razie nie wywrocil sie
anus0207
moja to z tym pchaczem wygladala jak Babuszka w sanatorium, to on ja prowadzil a nie ona jego. a teraz probuje posadzic dupinke na hipcia :-) u nas furore robi kuchnia Marika co rusz przy niej stoi i pichci.
AnnaJ007
My mamy hipcia pchacza i na razie Tymek średnio się nim interesuje...czasami popcha go na kolanach, może za niedługo zacznie etap prowadzania hipcia(mamy go od niedawna).Mamy również stolik muzyczno-ed. fisher price i Tymek go uwielbia.Staje przy nim włącza muzyczkę i tańczy.
my tez mamy pchacza ale musial zostac rozmontowany bo po pol godzinie pchania Lili nosiła go w górze co stało sie bardzo niebezpieczne.
Dziewczyny ma ktoś szczeniaczka uczniaczka? Zbieram opinie bo chce kupic małej na urodziny.
Dziewczyny ma ktoś szczeniaczka uczniaczka? Zbieram opinie bo chce kupic małej na urodziny.
reklama
ewika my mamy w wersji polskiej, na początku mała średnio była zainteresowana, teraz mała często się nim bawi, ma min. wesołe piosenki które wywołują uśmiech na twarzy nawet porusza się w rytm piosenek
Bardzo fajna zabawka ma dużo melodyjek, wierszyków, uczy alfabetu, zwrotów grzecznościowych
my nie mamy pchacza ale chcę kupić jeździk
Bardzo fajna zabawka ma dużo melodyjek, wierszyków, uczy alfabetu, zwrotów grzecznościowych
my nie mamy pchacza ale chcę kupić jeździk