reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

reklama
Syl śliczne buciki:tak:z mężem dojdziecie do wprawy w zakładaniu:tak: do zimy jeszcze daleko aczkolwiek straszą śniegiem a my bez butów na zimę :szok: wiesz jak jestem w H@M i podejdę na działa chłopieńcy to jest w czym wybierać jest podobają mi się sweterki na guziczki, różne koszule, bluzki polo, bluzy :tak:
Gola no kojarzę była jeszcze podobna czapka ale chyba bez bąbla:tak:
babcia rozpieszcza wnuczkę ale wcale się nie dziwie ma ją tylko jedną, zaraz będziecie mieć na każdy dzień tyg. osobną kurteczkę :tak:

Syl - zajebiaszcze te buciki i cena, o której piszesz - bardzo korzystna, bo normalnie Ecco ma mega wysokie ceny, a gdzie kupowaliście?? Gdzieś na necie? Czy w jakimś Outlate Centre?

mirelko, Syl - tak, moja mama zakochana w Poli do granic! Nie wiem po co nam tyle kurtek, ale lepsza taka babcia , która kocha i rozpieszcza niż taka jak moja teściowa - zlewka z góry na dół :/

PS mirelko - mamy z bąblem, ale zamawiałam coś na all i dostałam z rękawiczkami taką czapę, czekaj poszukam jaka

Oo taką mamy i te rękawiczki:
http://allegro.pl/hm-czapka-biala-z-pomponem-ciepla-62-68-nowa-i2734900045.html

Ostatnia edycja:
mirelko super zakupy!!
Syl extra butki!!
Gola śliczna kurteczka!! Pola ma się extra z Babcią!! My też mamy tą czapę z pomponem białą... oraz kilka innych: (ta pierwsza jasnoróżowa z rękawiczkami).

hmprod

hmprod

hmprod

A to dzisiejszy zakup:
2724088354

Ostatnia edycja:
onanana mamy taką samą różowe czape, jest czaderska, mimo , że taka różowa, ale to białe futerko tak ładnie wygląda. wszystkie czapy ładne. sliczny kombinezon.
Gola super kurtała dla super wnuczki od superowej Babci. Pewnie jak Babcie stać, to kogo ma rozpieszczać :-) obczaiłaś juz jakiś kombinezon jednoczęsciowy?
mirelka prawdziwa Kobieta musi miec pare kurtek - zeby pozniej i tak stwierdzic, ze nie ma sie w co ubrac.
syl extra buty, wyglądają na bardzo solidne!!!

onanana śliczny kombinezon, też go oglądałam, jaki macie rozmiar ?:tak:
a wiesz że ja planowałam kupić tą czapeczkę brązową z kwiatkiem ale były tylko małe rozmiary a my potrzebujemy 86/92 a wy jaki macie rozmiar?
ale dziś jadę do innego H@M i jak będzie nasz rozmiar to kupię bo na razie mamy tylko jedną czapę a zima dłuuuuuga:tak:
tą futrzaną z uszkami mieliśmy w zeszłym roku ale Liwia mało w niej chodziła kupiłam za dużą nie dawno jej mierzyłam czy nie jest dobra ale głowa urosła:szok: można rzecz że podobają nam się te same czapy:-D
Anus oj prawda stara jak śiwat:tak::-D

onanana - śliczne te ciuszki! Czapa przepiękna, licytuję podobną z szaliczkiem ze Smyka, a ile ta z H&M?? Kombinezonik super, jaki rozmiar??
Kupiłam dziś na All Polci z Coccodrillo taki jasno liliowy za 39 zł - kobita zapewnia, że jak NOWY, bo obrany tylko dokładnie 2x bo okazał się za mały, a cena super - zobaczymy ;)
PS mamy identyczną czapę misiową - tylko z kokardką na uszku

Śliczne te ubranka, wasze dziewczynki będą się pięknie w nich prezentować.
Długo szukałam Artiemu bucików, bo wsunięcie mu większości na stópkę graniczyło cudem, tak trzeba się było namęczyć.
Wybraliśmy Lasocki Kids (te na samej górze po prawej), bo są głeboko rozpinane na rzep i łatwo wsunąc stópkę, mają też mięką, elastyczną podeszwę. Wzięłam rozm.22, bo wychodziło według tej miarki, ale Artur miał mało zapasu na grube skarpety i chyba szybko by z nich wyrósł. Z Elefanten czy Ecco nie było wcale nic lepszego.

Katalog CCC buty dla dzieci kolekcja jesien zima 2012-2013 plus ceny 1 - Kolekcja mody jesień-zima 2012/2013

Dziewczyny - ale te czapy są fajne. Ja mam dla Zosi jedną dość cienką chyba (dostała od mojej siostry na urodziny) i muszę jej dokupić coś grubszego. W ogóle to się zeźliłam. Kupiłam z miesiąc temu kurtkę zimową na all. oczywiście używkę rozm. 80 i była na nią zaaaaaaduża. A wczoraj ją w tą kurtkę ubrałam i qrde ledwo co się mieści:no: Muszę szukać czegoś większego. Doradźcie mi proszę, jaki mam rozmiar kupować, albo może z jakiej firmy 80 są większe niż zwykle?

Kupiłam przed chwilą kozaki Zosi. Jestem mega happy, bo przedtem były wystawione jako kup teraz za 90pln i się nie sprzedały a teraz patrzę a tu 70pln i od razu kupiłam:-D
GEOX kozaki roz. 21, j.nowe (2750203828) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Do góry