reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

anek to nawet ja dla mojej chudziny Kubusiowej kupuje juz na 86 ubrania ;) Do kombinezona zimowego przymierzam sie wlasnie takiego... Musi miec min 70cm dlugosci jesli chodzi o jednoczesciowy. Zawsze sprawdzaj sobie wymiary jak kupujesz na |Allegro i lepiej kupic wieksza niz za mala.
Takze mys;le ze dla Zosi spokojnie mozesz sie ogladac za rozm 92 :tak:
Z tymi markami tez jest roznie. Ja mam dwie kurtki marki TU 9-12msc a jedna jest mniejsza od drugiej. Tak samo kombinezony jednoczesciowe ogladam na rozm 86 i niektore maja tylk 65cm dlugosci a inne maja az 75cm. Maciek jak mial roczek to kupilam u kombinezon jednoczesciowy az na rozm 104 (innego nie bylo w sklepie) :-) Tonol w nim troszke, ale nie bylo tragedi, przynajmniej bez pproblemu pod spod wszedl sweter itp.

reklama
anus hehe to będziemy w te same czapy stroić nasze glizdy! Mi kolro różowy jakoś kiedyś nei pasował a teraz szczerze mówiąc Maja najbardziej mi się podoba w różowym kolorze!
mirelko mamy rozmiar 86. Jest minimalnie duży ale powinna całą zimę obchodzić. Na wieszaku nie wygladaja tak fajnie te kombinezony jak na dzieciakach!!
Gola czapa kosztowała 20 zł a rękawiczki 15. Widziałam w smyku sa też super czapy!!
Angun mi się tez podobają buciki z Lasockiego. Te na jesień co Maja ma sa super! Na dniach idziemy jej kupić zimowe. Wczoraj oglądałam w daichmanie i w bartku. W tym pierwszym żadne mi sie nie spodobały a w Bartku jedne ale za 229 zł... trochę dużo jak na jedne sezon i to niewiadomo czy cały...
Anek super buciki!!
Anus świetny jeździk!!

Maja ma taki pchacz, który się w jeździk zamienia:

images

A wczoraj dostała taki wózek:
d0a76274-1817-4f03-bc87-cd0c928766a2_product.jpg

anek swietne kozaczki, ale kurde ja to sie boje na necie buty kupowac, bo unas to zawsze cyrki sa jakies.
angun super buciki, aco Arti ma wysokie podbicie?
onanana no to Maja ma czym jezdzic ico prowadzic. Ten wozek spelnia role pchacza, i chyba byl z lala? Czailam sie na ten jezdzik z lwem, ale z drugiej strony mamy tego hipcia i chcialam cos z oparciem, cos prostego. Wiecie co, kiedys Mamy nam nie kupowaly takich drogich buciorow, a teraz szal jest. Mialam jedne z Bartka i nie bylam zadowolona. Tak tak trzeba sie liczyc z tym, ze nozka moze urosnac :-(

Anus no ten wóżek to fajny pchacz. Bardzo stabilny. A ten jeźdizk ja te zkupiłam mojemu chrześniamowi na roczek i bardzo go lubił. Mai kupiłam uzywany za 40 zł w super stanie! Maja strasznie lubi wrzucać do niego te piłeczki i zaraz patzry jak wylatuja dołem:-) Lalki do niego nie było. Wozi teraz szmacianą "Zuzię" ale musimy jej kupić lalę- może pod choinkę:-D

onanana, anus - zajebiste jeździki ! Pola wszystkim co ma kółka jest oczarowana! :)

Anek - u nas to samo , będę jedną kurtkę z wójcika sprzedawać, bo to 74 - ale większe.
Wójcik i Coccodrillo mają dosyć zawyżoną rozmairówkę, wójcikowe i coccodrillowe 80 jest spore! wypada 80/86.
z 5.10.15 mamy kurteczkę na 80 i podwijamy rękawki:tak:. A babcia kupiłą wcześneij komb.2 cz. z Wójcika na 74 i jest zdecydowanie jak 80 ka, powinna Pola pochodzić całą zimę.
Więc myślę: Coccodrillo czy wójcik 80 - to 80/86
Bo np w Smyku widziałam kombinezony na 86 i były wiiieeeeelkie - jak na dwulatka!

PS z tym, że jedna kurtka z wójcika na 74 jest większa sporo od tej którą muszę sprzedać - też 74 , więc bądź tu człowieku mądry:/

Anek tak jak dziewczyny piszą firma firmie nie równa.U mnie Tymek różnych firm nosi różne rozmiary.Najczęściej 86 patrzę ale zaraz mierzę czy dobre będzie.
My buciki zimowe jeszcze musimy zakupić.Chyba poczekam do wyjazdu do PL bo tutaj mało jest ciekawych a przez neta nie chcę bo uważm że buty trzeba przymierzyć(muszą dobrze leżeć itp.

Wszystkie ubranka i jeździki piekne.Również zazdroszczę mamusiom córeczek że mogą je tak stroić...

aaa ja zaraz zwiariuje. Miałam 3 kurteczki dla Lili na zime i czapeczkę i myślę sobie o zimę przechodzi, wczoraj spadł śnieg temp minusowa więc na spacer się szykujemy i co? Wszystkie 3 za małe!!!! i do tego czapka z uszu też schodzi! Normalnie ręce mi opadły bo muszę obkupić małą :wściekła/y: I najgorzej mnie te rozmiary przerażają! Niby 80 a wielkie, nastepne 80 małe qrcze. Najwygodniej mi zakupy przez neta robić bo za bardzo nie mam jak z małą jechać do sklepu a wiadomo na all zawsze coś fajnego w super cenie i teraz już nie wiem co robić!

Onanana,anus fajne jeździki ;-)sama zastanawiałm się nad takim zakupem a ten wózeczek widziałąm i sama myślałm nad nim.
onanana super czapy widać udane zakupy:-)
ewika no to nieźle nowy zakup się szykuje:tak:panna rośnie .
My mamy taki kombinezon
2741426429

i buty..
images

Ostatnia edycja:
reklama
ewika a jaki rozmiar buta macie ja wziełam 20 i mam nadzieję że całą zimę przechodiz ma jeszcze trochę luzu, wczoraj pierwszy raz nałożyłam są super bo można swobodnie nałożyć dzięki rzepom i suwaczku po boku ;-)

Do góry