reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

Anek ja mam obecnie jedną parę z lumpka, a resztę bucików po corce koleżanki z pracy. nie wiedzialam że platfus od używanych butów jest?? ja miałam platfusa ale nie wiem skąd mi staruszki buty brali??

reklama
Wecie ja wole uzywki Clarksa kupic za 10zl ktore po niemowlku naprawde wygladaja jak nowki no bo ile sie to dziecko w nich nachodzi co ledwo chodzi. A przyanjmniej to skóra naturalna jest i podeszwa idealna - no do tej marki nie mam najmniejszych zastrzezen. Pozatym roba bardzo wytrzymale buty.
Ja jeszcze dla Macka mialam nieraz takie buty ktore dostalam w spadku od kogos.... i zostawilam je dla Kuby, ale jak sa markowe to nawet jak trzecie dziecko uzywa to tego tak nie widac.... Mimo czestego uzycia uzywanych Maciek nie ma platfusa :p
Dla Macka teraz juz kupuje same nówki ale nie markowe. No ale jemu buty posluza juz rok albo dwa a nie tak jak Kubie ze na kilka miesiecy.

Hejka.
Ja znalazłam super sklep w Warszawie, w którym babka doradzi i się zna.Kupiłam na razie kapcie filcowe Sklep Minibuty.pl Obuwie dziecięce. Najlepsze butki dla małej stópki. ECCO, GEOX, NATURINO, CROCS, SUPERFIT, GARVALIN, AGATHA DE LA PRADA, BEFADO, CAYOLE - Superfit 70029481 , takie tylko w kolorze czerwonym.Zakładamy je na spacery.Zimowych na razie nie brałam bo nie czasami noga może urosnąć i w 2 miesiące o rozmiar a czasami nie, więc nie chciałam na darmo kasy wydawać.Będe w PL w grudniu to wtedy podejde do tego sklepu( kobieta powiedziala że będą rozmiary bo czasami już w grudniu nic nie ma w niektórych sklepach).
Margana mój Tymek też ma rozmiar 21:tak:

Anna to fajnie, ze nie tylko moja Natalka ma taką stópkę;-)A ja pocieszm sie tym, ze też jako dziecko miałam duże stopy, a teram mam rozmiar 39 - to tak chyba standardowo:-)

Wiecie co, a ja kupuje używane ciuszki, ale jakos bucików bym nie kupiła. Nie chodzi o to czy zniszczone czy nie, ale but odkszałca się i dopasowuje do stopy użytkownika. A u takich maluszków ważne jest zeby stopa sie rozwijała po swojemu i nic jej w tym nie przeszkadzało.

kilka dni temu posłałam rodziców do cukierni, żeby zamówić tort na roczek Olka- co o tym sądzicie:)?? Oczywiście napis będzie "Roczek Olusia" :)

Nowy obraz mapy bitowej.BMP.jpg

Julianna super. Zrób sama, to naprawdę nie jest trudne ;-) chcesz to dam ci przepis na ciasto i na mase lukrową;-)
Ja właśnie myslę jaki Majce zrobić, tzn. jaką dekorację. Biało-różówy miała na chrzciny, chyba nawet gdzieś tu na forum wklejałam.

A ja w innym temacie. Znajoma ma do sprzedania wózek i prosiła ,zebym link podesłała, może któraś będzie zainteresowana Spacerówka JOOLZ DAY 2012 GWARANCJA + gratis Katowice • Tablica.pl.

Madzia ja rozważam własnie zrobienie samemu tortu bo niestety te kupne często są najzwyczajniej niedobre.... Robisz z pianek ten tort?/ tzn to na górę??

reklama
Do góry