reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

nimfii - u nas podobnie, tzn z tymi autkami, Pola ma 3;) No i furorę od kilku dni robi huśtawka położona na ziemi i Pola bawi się sznurkami od Niej ( ale muszę ciągle na Nią patrzeć, ostatnio na szyję sobie założyła), super są też klamerki na balkonie i pojemniczek na nie i wszelkie miski, drewniane łychy, przykrywki i inne z kuchni ;) Aa i pudełka też rządzą ;)

reklama
Gola u nas też klamerki z koszyczkiem robią furorę jak tylko jestem na ogrodzie to się bawi i mam chwilę spokoju, autkami od kuzyna też się lubi pobawić a z "kuchennych zabawek" na topie u nas są nakrętki do słoi:tak:

mirelka u nas nakrętki już są bee a były na topie z 2 miesiące temu ;-)
Teraz lubi książeczki wertować i całuje pieski ,różnorodne sznurki,butelki plastikowe,pudełka po kremach,autka raczej kółeczka ;-)

aaa co do ubranka na zimę słyszałam ze dobre są portki na szelkach i kurteczka.Można razem nosić albo osobno i chcę coś takiego znaleźć.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny moja Zosia ma garnuszek Fisher Price już od 2 miesięcy i nawet czasem się nim bawi :) oczywiście póki co to najlepszą zabawą jest tylko wyjmowanie z niego klocuszków i wsadzanie ich do buzi ale dojdziemy może kiedyś do rozpoznawania kształtów :) także polecam

aa zapomnialam o ksiazeczkach i zwyklych gazetach :) Czasem sobie Maciek z Kuba siada i tak czytaja kazde swoje :) Fajny widok.

Margana Maja o dziwo bawi się tym garnuszkiem. Próbuje juz wsadzac klocki w odpowiednie dziurki więc myslę że to nie za "dorosła" zabawka. Stoliczek musze kupić, chyab podjadę dziś zobaczyć czy jeszcze jest.
Poza tym tak jak piszecie: gazety, pudełką, kremy i różne takie to sa top zabawki:-D

ewika nam siostra mówiła że kupi Szczeniczka uczniaczka ale my już kupiliśmy go małej a tak poza tym nikt nie pyta u nas raczej pieniążki dają:tak:albo robią jakieś zabawkowe niespodzianki:tak:

mycha - ja mam nosidło Tuli i zarówno ja jak i mój syn bardzo je lubimy. Noszę go w nim w sumie sporadycznie, chociaż na wakacjach było ekstra niezastąpione i Igorowi bardzo się podoba. Najważniejsze że pozycja dla dziecka jest nie tylko wygodna, ale i zdrowa (zaczęłam je nosić jak igor miał niecałe pół roczku.) jest lekkie, łatwo się je zakłada, nic nie obciera, no i moim zdaniem wzorysą bajeranckie. Także szczerze polecam.

reklama
Ewika- ja zrobiłam liste prezentów dla Olka, jak ktoś się zapyta, to dostanie kilka podpowiedzi:

- grający nocnik
- konik na biegunach
- Szczeniaczek uczniaczek
- pojemnik na zabawki kąpielowe
- pojemnik na zabawki
- edukacyjna piramida z kółek
- komputer edukacyjny
- klocki LEGO DUPLO
- rowerek trójkołowy

Do góry