reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

my też nadal jeździmy w pierwszym foteliku:tak:

ale zastanawiamy się już nad kolejnym i myślimy nad dwoma ten co planuje zakupić onanana:tak:

lub taki, fajny jest bo rośnie z wiekiem dziecka i jest na wysokiej pozycji w testach crash:tak:

Young Sport

reklama
mirelko my tez mielśmy na uwadze recaro. Maja w nim super siedziała (przymierzalismy) ale jednak polecano nam żeby nie kupowac fotelika 9-36..

No właśnie wiem, ze w tym pierwszym foteliku powinno dziecko jeżdzis jak najdłuzej jest taka możliwosć, wiec ja też jeszcze nie kupuję nowego, tylko oglądam;-)Natalce też nogi wystają, ale to nie ma znaczenia. Główka jeszcze nie wystaje, ani wagowo sie nie kwalifikuje do zmiany. Zobaczymy tylko jaka bedzie sytuacja jesienia i zimą z zapieciem.

Są trzy sytuacje, w których należy zmienić fotelik na wiekszy:
1. wagowo dziecko sie kwalifikuje
2. główka wystaje poza krawędź (w tym pierwszym foteliku, bo w większych linia oczu nie moze wystawać)
3. zimą w grubym ubranku jest problem z zapięciem pasów od fotelika

mycha my wsadzaliśmy Maję do tego fotelika ale niestety się w nim "zgubiła". kiedyś tu pytałam o opinie na jego temat i dziewczyny pisąły że starsze dzieci się przez niego mocno przechylają. Choć nie powiem, w rankingach jest bardzo wysoko. Zwróćcie uwagę że ten przód jest ze styropianu co dodatkowo grzeje maluszka.Nie chcę mądrować, tylko piszę o tym na co nam zwracano uwagę w sklepie. A z wyglądu jest zajebiaszczy no i te rankingi!!

a ja mam ten fotelik dla Kuby i jestem zadowolona ,Kuba bardzo chętnie pozwala sobie zakładać tą nakładkę , jedynie ma słaby kąt nachylenia do spania , nie raz jak zasnął to spał oparty głową o tą nakładkę , moja koleżanka miała wypadek (dachowanie) i dzięki temu fotelikowi dziecku się nic nie stało :tak:
Lence kupiliśmy mc priorifix ale pewnie jak z niego wyrośnie to kupimy cybexa tylko już bez nakładki :tak:

Ania to może ja coś pokręciłam. Wydawało mi się że któraś z dziewczyn narzekała.. teraz sama nie wiem. nie chcę Cię mycha w żadnym wypadku zniechęcać także nie gniewaj się kochana za to co napisałam wcześniej!!

reklama
Do góry